Az Arsenal a pénteki nap folyamán hivatalosan is bejelentette Thierry Henry kölcsönbevételét az amerikai New York Red Bulls csapatától.

Az Arsenal azt is közölte, hogy az eredeti megállapodás hat és fél hétig tart majd, tehát Henry akár még az AC Milan elleni Bajonkok Ligája-meccsen is játszhat majd. A csapatnak pedig további opciója van arra, hogy Henry február végéig is maradhasson, amennyiben úgy szeretnék.

Henry a visszatérésről annyit mondott el, hogy kerettagként kezeli magát, nem hősként, és semmit sem akar bizonyítani. A francia azt is hozzátette, hogy nem tudott ellenállni az Arsenal szavainak.

"Ez az egész helyzet egy kissé szürreális. Néhány napja még egy szobrot lepleztek le rólam, most pedig ismét az Arsenal játékosa lehetek. A visszatérésem nem volt megrendezve. A menedzser talán elgondolkozott erről a lehetőségről is, de velem semmiképpen sem beszélt erről korábban." - mondta Henry az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Imádom ezt a klubot. Természetesen voltak rosszabb napok is a korábbi közös munka kapcsán, de remélhetőleg azért többségében jó emlékei vannak rólam az embereknek."

"Már arra sem találtam szavakat, hogy az Arsenal ismét lehetőséget adott nekem, hogy visszatérjek és hogy együtt edzhessek a csapattal, újból használhassam az itteni létesítményeket és berendezéseket. Ugyanakkor tény, hogy hatalmas megtiszteltetés újra a csapat mezét viselni."

"Talán az emberek csak azt vélik, hogy üres szavakat mondok, de tényleg rengeteget sírtam, amikor annak idején elhagytam a csapatot. Hasonlóképpen tettem a szobrom leleplezésénél is. Világéletemben próbáltam őszinte lenni, és legyek akár boldog vagy szomorú, azt mindig lehetett látni rajtam."

"A szerelem vak, én pedig nem tudtam nemet mondani az Arsenalnak."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

12 éve
Törölt felhasználó
"A szerelem vak, én pedig nem tudtam nemet mondani az Arsenalnak" - Ez óriási ;)
12 éve
Törölt felhasználó
priceless.
12 éve
Kár, hogy csak kölcsönbe jön. Szép lenne, ha itt vonulna vissza... :)
12 éve
Törölt felhasználó
Vegre ez a nap is eljott,sok golt neked Henry ebben a 2 honapban!
12 éve
Törölt felhasználó
Ezen még én is majdnem bekönnyeztem... Minden tiszteletem az övé! Miatta szerettem meg az Arsenalt, nálam és szerintem sok szurkoló szemében ő egyenlő az Arsenallal.

Szólj hozzá