A mai napon az arsenal.com is megerősítette a hírt, miszerint sikerült megállapodni Thierry Henry-vel és a NYRB csapatával. Arséne Wenger szerint Henry még mindig képes megállni a helyét a legnagyobb szinten, hiszen minden edzésen keményen dolgozik.

A menedzser reméli, hogy a két hónapos kölcsönszerződést hamar aláírják és úgy gondolja, hogy tovább növelheti góljai számát.  De Wenger figyelmeztet, hogy ne várjanak tőle megváltást, hogy úgy játsszon mint ahogy a Highburyben tette.

 

Nem lehet túl nagy nyomást helyezni rá. Ő itt van, hogy segítsen minket de nem úgy mint egy vezér játékos.

 

Tisztelem őt, hogy segít átvészelni egy olyan időszakot, amikor elveszítjük Chamakhot és Gervinhot az Afrika kupa miatt. Tudatában vagyok, hogy 34 éves, de ő még nem veszítette el a Premier League utáni vágyát. Az ő leigazolása elég lesz az ANK alatt keletkező hiányposzt betöltésére.

- mondta Wenger, aki szerint kell még neki két heti munka, mielőtt teljesen felkészül a játékra, de bízik benne, hogy ő lesz a megfelelő fegyver az elkövetkező két hónapban.

 

Thierry még mindig tudja tartani a lépést, mert ő egy rendkívüli játékos. Tudjuk, hogy az életkor előrehaladtával veszít az ember a képességeiből, de ő ezt meg tudja ismételni.

 

Még mindig megállja itt a helyét, nem aggódon e miatt. Azért van itt, hogy segítsen, semmi másért. Amikor szükség van rá, hogy pályára lépjen, akkor fog játszani. Azt akarja, hogy segítsen nekünk ebben a két hónapban, abban a klubban, amit igazán szeret.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (49)

12 éve
Törölt felhasználó
Aron21!
:D:D:D:D
Azért van benne egy kis adimakker/aaaaa is :D
12 éve
Törölt felhasználó
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=338053739538485&set=a.266821223328404.76124.266563520020841&type=1&theater

arsenal1220, büszke lehetsz magadra, az a fekete csík teljes egészében te vagy:DDDDD
12 éve
Törölt felhasználó
agyuboy92! Ennek örülök!!!! ;)
12 éve
Törölt felhasználó
mekkora te jó ég.... már nagyon várom , h újra a csapat mezében lássam...
12 éve
Törölt felhasználó
Hát srácok, könny szökött a szemembe!
Welcome Home Hero!!!!!!!!! 🧀

Szólj hozzá