Arséne Wenger a Wolverhampton elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón, még a múlt héten azt mondta, hogy a karácsony másnapján lévő szabadnapján mérlegelni fogja a csapat élő legendájának, Thierry Henrynak visszatérésnek az esélyét.

A 34 éves játékost Wenger két hónapnyi kölcsön erejéig szeretné leigazolni, amíg az Arsenal két támadóját, Chamakhot és Gervinhót is nélkülöznie kell az Afrikai Nemzetek Kupája miatt. Wenger január 1-jéig szabott határidőt magának, hogy a felek közösen eldöntsék, mit akarnak.

Az újságírók a Wolves elleni mérkőzést követően természetesen rákérdeztek Wengernél, hogy mire jutott, ám a francia nem szolgált érdemi válasszal.

"Nem történt semmi a múlt hét óta. Jelenleg semmire sem számítok, szóval egy kissé le kell higgadni ezügyben." - mondta Wenger.

Wenger természetesen nem húzta ki, hogy a francia visszatér január első heteiben, azonban szűkszavú maradt az igazolásokkal kapcsolatosan.

"15 éve vagyok Angliában, és eddig sohasem árultam el előre, hogy kit fogok leigazolni. Jelenleg nincsenek hírek ezügyben, de ahogy lesznek, biztosan tudatni fogjuk a nagyvilággal."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
hat szerintem jol tene Wenger ha megvene Henry-it mer jo atigazolas lene es szerintem joban teljesitene mint Chamakh 🧀
12 éve
Aron21: Arsha nem tudom miért maradt 27 éves koráig a Zenitben!Nagy sztár lehetett volna ha olyan 23-24 évesen eljött volna!Dehát ilyen a klubhűség ami ugye "pár" mai játékosból hiányzik!Nagy kedvencem nekem is az orosz, de most már jobb lenne neki is ha visszamenne Oroszországba!Nagy valószínűséggel menni fog a télen szegény! : ((( Nagy hiányozna a csapatból a kis manóó!:D
12 éve
Törölt felhasználó
Amikor leigazoltuk Arshát én ugráltam az örömömben:DD Akkor még nagy igazolás mániás voltam és, hogy egy ilyen sztárt leigazoltunk az nekem olyan volt, mintha megnyertük volna a bajnokságot. Amikor felröpentek a hírek, hogy leigazoljuk, akkor kezdtem el ennek az oldalnak az elődjét látogatni:D
12 éve
jééézusom xd akk sokszor lemmaradtam a meccsekről! :) arra viszont emlékszem mikor leigazoltuk!A Eurosport is mutatta!! :D
12 éve
Törölt felhasználó
arsenal.com (:

Szólj hozzá