A Barcelona középpályása Cesc Fabregas elárulta, hogy szeretne visszatérni az Arsenalba, abban az esetben ha el akarják őt adni Barcelonában. Fabregas idén nyáron távozott a csapattól, egy hosszú éven át tartó pletykasorozatot lezárva.

 

A 24 éves középpályásnak nem volt könnyű döntése, hogy elhagyja az észak-londoni alakulatot és most kiderült, hogy az Ágyúsok az egyetlen klub ahova szeretne menni ha netán távozni kényszerül a spanyol klubtól.

 

Ha el is kell hagynom a Barcelonát akkor vissza megyek az Arsenalba. Én nem vagyok zavarban amikor azt mondom, hogy köszönök nekik mindent.

 

A távozásom nagyon nehéz volt, hiszen majdnem sírtam. Még soha nem találkoztam olyan hűséges emberrel mint Arséne Wengerrel. Ő az egyik legjobb és csak az Arsenal jöhet még szóba.

-zárta szavait a spanyol, aki a keddi Wolverhampton elleni mérkőzést élőben fogja megtekinteni az Emirates stadionban.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

12 éve
Törölt felhasználó
Mateo130!@

Mondasz valamit.. :D
12 éve
Törölt felhasználó
Hát figyeljetek. Szerintem ő azért erősen hozzászokott ahhoz, hogy mindenki isteníti itt nálunk. Állandóan őt emelték ki, állandóan az ő játékától tették függővé a csapat papír szerinti esélyeit.
A Barcelonában sok a hozzá hasonló tehetséges fiatal és úgymond beleolvad a mezőnybe. Igazából szerintem nincs túl sok kihívás ott és ha annyira reálisan gondolkozik, mint amikor innen lelépett akkor szépen a távozása is meg fog érni. Csak hát nagy kérdés a kényelmi faktor is, hiszen nincs rajta annyi felelősség, kevesebb a stressz és mégis kupákat nyert a csapattal... :roll:
12 éve
Törölt felhasználó
Fabregasnak se volt könnyű dolga, mert akkor igazolt a Barácba mikor már a döntőben voltak(igaz egy REAL ellen..) Bár a Barca mindig mumusa a Realnek így nem volt nehéz dolga sok kupát nyerni.. meg ilyen Santos ellen(most nem leírni akarom őket). Nyert most pár kupát és ennyi szerintem megvalósult a nagy "álma", vissza fogja sírni magát 1-2 év múlva Arsenalba :D Bár már most is "nyalizik".
12 éve
Törölt felhasználó
Aktuális klubukért 100%osan nem elkötelezett játékosok nem kellenek!
Ha a katalánokért él,focizzon ott,mert nem akarásnak nyögés a vége,ezt láthattuk tőle.
Ha majd lezárul a barca körszaka és rájön,hogy ott sem jobb és vissza akar térni,hát legyen,nem hiszem,hogy mostanába lesz.
Aki itt igazán szívből akar újra játszani az Thierry Henry,
ha még jönne Bridge mert elég esélyes,hogy Wenger 2 embert kölcsönbe fog hozni,ami a legkorrektebb megoldás lenne,én ezzel kiegyeznék!
12 éve
Törölt felhasználó
Köszi az infót Fecco :)

Szólj hozzá