Lassan körvonalazódik az Arsenal utazó kerete a csapat ázsiai túrájára.

Miközben néhány játékos csak ma tér vissza a csapat felkészülési programjára, az edzőközpontba, egyre inkább világossá válik, hogy ki megy majd azon játékosok közül, akikről azt sugallják a pletykák, hogy távozhatnak.

Samir Nasri így, a Mirror értesülési szerint, a gépen lehet, miután az Arsenal elutasította a Manchester United 20 millió angol fontos ajánlatát, s valószínű, hogy a szerződése utolsó évére marad az Arsenalnál.

A másik kérdéses személy Cesc Fabregas, aki hivatalosan egy térdín sérülés miatt hagyja majd ki a maláj és kínai meccseket. Az már gyakorlatilag nyílt titok, hogy a Barcelonához való szerződése csak a katalán csapaton múlik, amely egyelőre még mindig vonakodik megajánlani az Arsenal által kért 40 millió euró fontot.

A Barcelona ráadásul köti az ebet a karóhoz: a korábbi 37 millió angol fontos összértékű ajánlatukból csak 30 millió lett volna a tényleges pénzösszegük Fabregasért, mivel a maradék hét milliót azért 'engedik el', mert az Arsenalhoz szerződött a Barcelona akadémiájáról két fiatal játékos, Jon Toral és Hector Bellerin.

Mivelhogy a két klub közötti tárgyalások minden valószínűséggel még egy pár hétig minimum elhúzódnak, az úgy végső kimenetelére lehet, hogy augusztusig végéig várni kell.

A Mirror információi szerint Gervinho is a csapattal tart majd Ázsiába, az elefántcsontparti szélső tegnap letudta az orvosit, és az Arsenal várhatóan még a hét vége előtt bejelenti a leigazolását. Ezt a információt a Lille ügyvezető igazgatója is megerősítette.

A további esetleges érkezőkre, így Gary Cahillre, vagy Juan Matára később lehet számítani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (76)

13 éve
Törölt felhasználó
OFF:Eljárást indított a londoni rendőrség Arséne Wenger és Sandro Rosell ellen.Az Arsenal menedzsere és az FC Barcelona elnöke egy helyi patinás étteremben okozott kisebb fennakadást, miután összevesztek azon, hogy ki fizesse ki a számlát.A probléma azután sem oldódott meg, miután a pincér felajánlotta, hogy fizessenek külön-külön.A francia menedzser egyszerűen nem volt hajlandó kifizetni a megjelölt összeget.Szemtanúk szerint fennhangon alkudozott, reménykedve hogy sikerül lejjebb tornázni a számla végösszegét.

"Ez az ember elképesztő!Már majdnem meggyőzött, hogy neki tulajdonképpen a felét sem kéne kifizetni az étkezésért, amikor szerencsére megjelent a vendéglő tulajdonosa és kihívta a rendőrséget. Majdnem behúzott a csőbe..."- nyilatkozta az eset után a szerencsétlen helyzetbe került pincér, Scott McDonald.

Az étterem tulajdonos érkezése egyébként Sandro Rosell elnöknek volt köszönhető, aki addig nem állt szóba a pincérekkel, amíg azok meg nem adták a tulajdonos telefonszámát.Rosell csupán részletfizetési feltétellel lett volna hajlandó kifizetni az összeget.

"Az az ember össze-vissza beszélt...Próbáltam udvarias lenni, de amikor levette a karóráját, hogy szívesen otthagyja előlegként, akkor felment bennem a pumpa!"- mondta Ray Robinson, az étterem főpincérje.

A sportújságírók persze egy dolgot látnak a háttérben: Fabregas játékjogát. Vajon pont kerül végre a Cesc-saga végére?Vagy talán szándékosan húzzák a Barcelona és az Arsenal illetékesei az átigazolást már évek óta? Hiszen ők is emberek, biztosan unalmas lenne az életük a folyamatos civakodás nélkül...várjunk csak! :

2000-2001 Marc Overmars; Emmanuel Petit

2003-2004 Giovanni van Brankhorst

2007-2008 Thierry Henry

2008-2009 Aleksandr Hleb

2011-2012 Cesc Fabregas ?

The End....of the Never-Ending Story...
13 éve
Törölt felhasználó
Tomek, ez mekkora ötlet:D:D Kínáljuk már fel Nasrit az Anzhinak:)
13 éve
Törölt felhasználó
premierleague.com
13 éve
Törölt felhasználó
euro fontot? :red: 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
ez szerintem hülyeség,és nem így van,hol olvastad ezt ericsson?
talán egy megbízható forrás meggyőzne

Szólj hozzá