A tegnapi nap folyamán napvilágott láttak olyan hírek, miszerint a Barcelona megtette az első lépést Cesc Fabregas irányába egy 30 millió fontos ajánlattal, ám Peter Hill-Wood ma azt nyilatkozta, hogy a katalán gárda egyenlőre nem kereste fel az Ágyúsokat  a spanyol középpályást illetően.

"Nem értesítettek minket semmiről, még egy telefonhívást sem kaptunk az ügyben."

"Részemről csak annyit tudok mondani, hogy ő a mi játékosunk, s ha a Barca ajánlatot szeretne tenni érte, akkor az egyedül rájuk tartozik."

"Nagyon meglepődtünk, hogy eddig nem tettek lépéseket, de egyben boldogak is vagyunk emiatt."

A 'Fabregas-saga' eddigi fejleményei alapján kijelenthető, hogy az Arsenal csak akkor lesz hajlandó megválni a csapatkapitányától, ha a Barcelona meglehetősen mélyen a zsebébe fog nyúlni, ám a katalánok minden bizonnyal sokallni fogják a kivásárlási árát, ami egy után akár ahhoz is vezethet, hogy nem jön létre a transzfer...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
Már csak idő kérdése, mikor keresi meg a Barca az Arsenalt (ami sztem már rég megvolt), és már az sincs messze, hogy Cesc elmenjen sajnos... :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
én a fifába megvettem messit és évenként 50 gól körül lő :D :D :D :D :D
14 éve
Törölt felhasználó
Azt hiszem itt az ido Nasrinak vagy Rosickynek megtanulni rendesen kozépen játszani mert már nálam elment Cesc a Barcához!!Ha padozni akar akkor menjen ha itt nem elég neki hogy csk és a legfontosabb játékos a csapatban!!Lényeg most már hogy megfelelo pénzt kapjon a csapat érte!!!!GO GUNNERS!!
14 éve
Törölt felhasználó
A the sun mennyire megbízható ? Mert a .comnál megint van kint tőlük egy hír. Cahillről szó, hogy 14 millió körül viszi a csapat. Remélem azért teszik ki ezeket a híreket ( arsenal.com) mert igazak :)
14 éve
Törölt felhasználó
"Wenger egyike azoknak a menedzsereknek, akik nem állnak a játékosok útjába." - Ray Parlour

Szerintem elsősorban ez fog dönteni az üzlet kapcsán,nem Fabregas Senior,Txiki Begiristain,vagy Joan Laporta véleménye!

http://estaticos03.marca.com/imagenes/2010/05/25/futbol/equipos/barcelona/1274770391_0.jpg

Szólj hozzá