Arséne Wenger elárulta, hogy azzal fogja tölteni a szabaddá vált karácsony estét, hogy alaposan áttanulmányozza a csapat legendájának, Thierry Henry visszatérésének a lehetőségét.

A 34 éves francia csatár ma tér vissza Londonba, hogy folytassa az edzésprogramját az Arsenallal, ahol az amerikai liga jelenlegi téli szünete alatt készül az MLS új szezonjára. A Daily Mirror információi szerint Wenger a napokban várhatóan találkozni fog Henryval, hogy megvitassák az esetleges visszatérését, főként azt, hogy a francia csatár is beleegyezik-e a vendégszereplésbe.

Egyelőre nem ismertek Henry jelenlegi csapatának, a New York Red Bullsnak az elképzelése sem egy esetleges kölcsönszerződésről, az ugyanakkor biztos, hogy az Arsenalnak állnia kellene állnia a francia 70 ezer fontos heti fizetését - ám ez valószínűleg nem jelentene gondot Wenger csapatának.

Pontosan ezért leszek szabadságon karácsony napján. Január 1-jéig dől el minden, van hét napom arra, hogy mérlegeljem a helyzetet és hogy döntést hozzak.

- mondta Wenger.

Egy rövid távú megállapodás ideális lenne a számunkra, de még konkrét lépéseket nem tettünk ezügyben, sőt a játékos jelenleg nem is tartózkodik velünk. Az biztos, hogy nem kérném arra, hogy ingyen játsszon, és még nem érdeklődtem az ő személyes elképzeléseiről sem.

Az Arsenal a januári időszakban két játékosától is meg kell hogy váljon átmenetileg, hiszen az Afrikai Nemzetek Kupáján Gervinho és Marouane Chamakh is érdekelt. Az MLS és a New York Red Bulls szezonja 2012. február 22-én fog hivatalosan is kezdődni.

A Mirror végezetül megjegyzi, hogy Henry esetleges érkezése nem lenne hatással Lukas Podolski megszerzésére. A cikk írója megjegyzi, hogy szinte biztos, hogy Wenger aktív lesz a napokban nyíló januári átigazolási ablakban, a csatár poszt mellett szélső védőt is keresni fog a francia menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

12 éve
Törölt felhasználó
Diaby tényeg nem VKP, de volt már rá példa hogy kénytelen volt ott játszani és megállta a helyét s meg is állná! Adnék neki még 1 évet, viszont ha megint lesérült vagy nem hozza a kellő formát akkor sajnos kénytelen lennék megválni tőle, ott lenne pótlásnak Lansbury! 😏
12 éve
Diaby sem védekező kp. Van három játékosunk arra a posztra, nem kell új. Főleg nem brazil.
12 éve
Törölt felhasználó
Wenger brazil védekező játékosokkal még nem nagyon nyúlt mellé (Gilberto, Edu) Denilson inkább támadó tipusu volt szerintem! Diaby helyett tényleg jöhetne vki szegény folyton sérült.
12 éve
Hát ennél jobb edzőtábor nekik sem kell.
12 éve
Törölt felhasználó
Én speciel azt hallottam, hogy a NYRB-edzőtábor már január közepén elkezdődik, ezért nem engedik el.

Szólj hozzá