Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, hogy Kieran Gibbs sérülése miatt rákényszerülhet arra, hogy átmenetileg szélső védőt igazoljon a napokban induló téli átigazolási időszakban.

A francia menedzser tájékoztatott mindenkit, hogy Gibbsnél nem pusztán visszaesés következett be a rehabilitációjában, hanem ágyékproblémák miatt ismét meg kellett műteni, emiatt további négy hétre kényszerült partvonalon túlra a fiatal angol.

Az Arsenal így jelenleg szélső védő nélkül áll. Bár Bacary Sagna már részt vehet a könnyített edzéseken, Gibbs mellett még Carl Jenkinson, és március elejéig Andre Santos sincs bevethető állapotban, ami megnehezíti a csapat dolgát.

"Minden attól függ, hogy Sagna milyen gyorsan tér vissza a pályára. Jelenleg már edzhet, de csak január közepén, végén térhet majd vissza játszani is." - mondta Wenger.

"Ha lesz rá lehetőségünk, akkor igazolhatunk egy szélső védőt, miért is ne? Ugyanakkor még nem érdeklődtem sem Wayne Bridge, sem más játékos iránt."

"Az is fontos eldöntendő kérdés, hogy milyen hosszú megoldást választunk. Ez mindenre kihatással van, még a bérekre is. S végül azt sem szabad elfeledkeznünk, hogy mi lesz, ha majd a jelenleg két sérült bal bekkünk fitt lesz. Egyszerre úgyis csak egy ember játszhat."

"Biztos, hogy rövid távú megoldás lesz, mivel Gibbs és Santos is vissza fog térni, ráadásul Vermaelen is tud bal bekket játszani. Hosszú távon nem gondolkodunk."

Azt azonban kategorikusan cáfolta Wenger, hogy középső védőt is akar igazolni januárban.

"Középső védőnk van épp elég, és szerencsére ők vannak olyan jók, hogy a széleken is megállják a helyüket. Arra semmiképpen nincs esély, hogy középső védőt igazoljak januárban. A nyáron ugyan meg akartuk szerezni Gary Cahillt, de most nincs rá esély, hogy jöjjön." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Hát ha Djourou esetleg vissza tudna térni akkor nem igazolnék védőt, de ha nem tud visszatérni mindenképp igazolnák vagy kölcsönvennék valakit, olyat aki PL-be játszik és van rutinja.
12 éve
Törölt felhasználó
legyen így :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
legyen így :D :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Áron! a Koscielny-bol lemaradt a c :P
12 éve
Törölt felhasználó
Ezt hallottam megbízható forrásból, mit csináljak?:D:D:D

Szólj hozzá