Az angol Daily Mirror információi szerint Andrey Arshavin arsenalos karrierje már a télen véget érhet.

Az orosz játékos folyamatosan formán kívül játszik, s alig kap játéklehetőséget Arséne Wengertől. Miután Arshavin többször is kijelentette, hogy ha ez a tény veszélyeztetni fogja a helyét az orosz válogatottban, akkor kész távozni az Arsenaltól. Az angol lapok szerint pedig erre már a közelgő januári átigazolási ablakban sor kerülhet, amennyiben az Arsenal talál helyettest az orosz játékos helyére.

A Mirror szerint érdeklődőkből nincs hiány: míg a Lokomotív Moszkva egy hathónapos kölcsön erejéig vinné Arshavint, addig az orosz játékos egykori klubja, a Zenit Szentpétervár együttese is szívesen viszontlátná a 30 éves játékost. A nyáron a török Galatasaray is érdeklődött Arshavin iránt, ám ők nem tettek újabb ajánlatot.

Egyelőre nincs arról szó, hogy az Arsenal mennyi átigazolási díjat kérne Arshavinért, azt azonban a klubnál is belátják, hogy kevesebb összegről lesz szó, mint 12 millió font, amennyiért az orosz Londonba igazolt 2009 januárjában.

A sajtóhírek szerint minden azon múlik, hogy az Arsenal megtalálja-e Arshavin helyettesét. A Mirror szerint erre főleg két személy van kinézve: Lukas Podolski, illetve Mario Götze vannak előkelő helyen az Arsenal radarján, ugyanakkor az sincs kizárva, hogy a csapat élő legendája, Thierry Henry tér vissza az Arsenalhoz.

A Mirror cikkjében még megjegyzi: nemcsak Arshavin, hanem Marouane Chamakh is csapatot válthat a téli átigazolási szezonban annak ellenére, hogy januártól Gervinhóval egyetemben ő is részt vesz majd az Afrikai Nemzetek Kupája tornán. A marokkói csatárért a Bordeaux, a QPR és a PSG is bejelentkezett, más hírek szerint pedig az Arsenal akár már ingyen is eladná Chamakhot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

12 éve
Törölt felhasználó
Arshapatya! Milyen naponta 3-4 új név? Hozzászólásonként gyárt 3-4 új nevet XD :D :D
12 éve
Eltekintve, hogy Arshavin nélkül aligha végeztünk volna a BL-ben a 2008/09-es idény végén, semmiképpen sem nevezném őt bukásnak. Meglehet, hogy nem kapunk majd érte annyit, amennyiért jött, de annyi Arshavin-mezt adott el a csapat, hogy szerintem már bőven megérte leigazolni, az ára is visszajött, + a plusz bevétel az UEFA-tól a BL miatt.
Arshavin megpróbálta, ideig-óráig bejött, hogy Angliába költözött, de összességében ennyi volt. Volt néhány jó pillanata, amik sokat értek (Liverpool elleni négyes, Barcelona ellen rúgott győztes gólja), de 30 évesen - főleg ilyen attitűddel - kevés hely van a fejlődésre. Akkor inkább Chamberlainnel tököljünk mintsem Andrey-jel
12 éve
Törölt felhasználó
seva9! Nem hiába írtam azt, hogy Arshavin az EGYIK...
12 éve
Törölt felhasználó
Henry kell és kész
nem kell ide semmiféle Cissé...
1220!
Fenomenális vagy, naponta 3-4 új nevet írni azért művészet :D
12 éve
Én Jesus Navast próbálnám leigazolni a Sevilla-ból!Lehet olcsóbban eltudnánk hozni mint Götze vagy Reus, és nagyonjó játékos!Arshavin helyére rohadtjó lenne!! :D csak 2015-ig van szeződése.....: /// :D Am úgy jutott eszembe ,hogy most néztem a spanyol összefoglalót!:) nagy gólt lőtt a Madridnak!

Szólj hozzá