Óriási meglepetésre mindkét manchesteri csapat kiesett a Bajnokok Ligája további küzdelmeiből, s a tavaszi szezonban csak az Európa Ligában játszhat Sir Alex Ferguson és Roberto Mancini csapata.

Arséne Wenger azonban úgy véli, hogy a két manchester-i klub kiesése csak azt mutatja, hogy jelentős javulnak a többi európai csapat is, ennek köszönhető, hogy a korábban látott óriási angol hegemónia megtört, s most több, különböző nemzetiségű együttes is ott lesz a legjobb 16 között.

"Nehéz elhinni, hogy mindkét a manchesteri klub kiesett a Bajnokok Ligájából, de ez a valóság." - mondta Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának.

"Pont az idény elején válaszoltam úgy egy kérdésre, hogy csökkent a különbség az angol és a többi csapatok színvonala között. Ez azt jelenti, hogy akár egy-két sérült miatt is kieshet egy olyan csapat, amelyikről korábban mindenki azt gondolta, hogy tovább fog jutni."

Azt egyelőre még senki sem tudja, hogy a csütörtöki Európa Liga-játéknapok mennyire fogják affektálni a két manchesteri klub teljesítményét az angol bajnokságban, akiknek így majd vasárnaponként kell majd játszaniuk a Premier Ligában februártól, az EL-fordulók hetein.

"Nehéz lenne megmondani, mert minden csapat máshogy reagál a BL-kiesés jelentette csalódottságra. Mindenki a BL-ben akar játszani, de ez egy rizikóval jár, hogy bármelyik körben ki lehet esni."

"Azt se feledjük el, hogy a Manchester United az elmúlt négy évben három döntőben is ott volt, szóval azt gondolom, hogy az ő kiesésük inkább a véletlen műve volt." - mutatott rá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

12 éve
Törölt felhasználó
szakadás... az összes Man. u. drukker igen csak kussol most... és már most temetik az idényt... szánalmas...
12 éve
Törölt felhasználó
Nasri és Clichy méltón bűnhődik.A mu megérdemelten eik ki.Ha ha!!!!!!!!!!!!!!! :D
12 éve
Törölt felhasználó
nagy veszteség ez az ő hírnevüknek, de kíváncsian várom, hogy profitálnak-e ebből a kiesésből vagy esetleg a bajnokságban is egy zuhanásnak kezdenek. Annak örülök, hogy Samir az európa ligában bizonyíthatja mennyire megérte a City-be menni :D :D
12 éve
Törölt felhasználó
Mi a különbség a teafilter és a MU között?
A teafilter tovább marad a kupában :DDDDDDD Mocskos manchesteriek, de örültem mikor kiesett mind 1 nap alatt :D
12 éve
Törölt felhasználó
Baselben MUlattak egyet :D

Szólj hozzá