Wojciech Szczesny úgy gondolja, hogy távolról sem elégedhet meg a jelenlegi helyzetével, s továbbra is bizonyítania kell az alkalmasságát az Arsenal első számú kapusi posztjára - mondta el a lengyel hálóőr a Dortmund elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón.

A 21 éves kapus tavaly decemberben, honfitársa, Lukasz Fabianski sérülésével robbant be az Arsenal felnőtt csapatába, s azóta rendre brillírozik, jobbnál jobb védéseket mutatva alaposan hozzátesz ahhoz, hogy a csapat még kevesebb góllal fejezze be a mérkőzéseit, ez kiváltképpen a szezon első heteiben mutatkozott be.

Szczesny azonban óvra intett mindenkit attól, hogy azt gondolják róla, már mindenben bizonyított.

"Úgy vélem, hogy még mindig bizonyítanom kell a klubnál, emiatt minden nap keményen dolgozok, hogy továbbra is az Arsenal első számú kapusa lehessek." - mondta Szczesny.

"Továbbra is keményen kell dolgoznom az edzéseken, és jól kell védenem a meccseken is. Jelenleg azt mondom, hogy elégedett vagyok a teljesítményemmel, de azt hozzá kell tennem hogy még van hová fejlődnöm. 21 éves vagyok, tehát a kapusi poszt minden területén tudok még jobb is lenni."

"Az emberek talán azt gondolják rólam, hogy egoista, beképzelt vagyok, holott én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa. Ha leülök megnézni a meccseinket, kielemzem, hogy mit hibáztam a mérkőzés alatt, hogy legközelebb már jobban tehessem a dolgomat. Ezt követően leülök az edzőimmel, hogy közösen is kiértékeljük a hibáimat, nagyon sokra tartom a trénereimet, rengeteg mindent tudok tanulni tőlük."

"Azon vagyok, hogy a lehető legjobban teljesítsek, s csak akkor lehetek boldog, ha a menedzser és a csapattársaim is elégedettek a munkámmal."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

12 éve
Törölt felhasználó
henry011! ericsson szerintem nem feltétlenül a beképzeltségére gondolt (hogy az jó), hanem az azzal járó magabiztossággal, ami abban segít neki, hogy minden meccsen mentálisan a toppon legyen, és egy-egy rosszabb meccs után, beszedett gólok miatt ne törjön meg, mint Almunia, és Fabianski. Szczesny még rengeteget fog fejlődni, van ideje kijavítani a hibáit, gondoljatok csak bele, hogy a kapusuk 29-30 évesen kezdenek beérni, utána jönnek a legjobb éveik... Szczesny 21 éves...
12 éve
Törölt felhasználó
ericsson sztem hülyeség amit írtálxD nem attól lesz valaki jó játékos/ kapus mert beképzelt.
Szczesny-t nem ismerem személyesen(sajnos:D) de azt biztos h duzzad az önbizalomtól!És ez tényleg jó! ;-P
12 éve
Törölt felhasználó
mOST MEG ITT BOHÓCKODIK...
12 éve
Törölt felhasználó
"Az emberek talán azt gondolják rólam, hogy egoista, beképzelt vagyok, " - Ha nem lenne beképzelt nem is lenne a legjobbak között és nem is lenne ott ahol van. Ha nem lenne beképzelt még mindig a negyedosztályban bohóckodna. Továbbra is ilyen beképzeltnek kell lennie.

Igazi változás augusztusra megy végbe.. A következő szezonkezdetre fog sokat fejlődni.

Szólj hozzá