Az Arsenal kapusa, Wojciech Szczesny hisz abban, hogy jelenleg Van Persie a legjobb csatár a világon. Van Persie ebben a szezonban bombaformában játszik, hiszen a Premier League góllövőlistája élén áll és a hétvégén mesterhármast lőtt a Chelsea ellen.

A kapitányt olyan vádak érték, hogy ő az egyszemélyes csapat vezetője. Annak ellenére, hogy a góllövés terén az idei évben a legjobbak között van, meglepetésre nem nevezték az aranylabda esélyesek közé. Amikor Szczesny megtudta a hírt, egyszerűen ledöbbent.

"Ez egyszerűen nevetséges. Jelenleg talán ő a legjobb támadó a világon. Tudjuk, hogy mennyire jó. A hétvégén a Chelsea ellen az utolsó pillanatokban két gólt lőtt. Azt hiszem abban a pillanatban bizonyította, hogy ő a legjobb támadó a világon. -mondta Szczesny

A holland teljesítménye mellett Vermaelen sem tudott szó nélkül elmenni.

"Robin egy világklasszis játékos, egy csodálatos csatár." -mondta Vermaelen

Végül Gervinho is csak dicsérni tudta a kapitányt, de ő kiemelte, hogy a Van Persien kívül vannak olyan játékosok akik a helyére beállva képesek eldönteni a meccset.

"Ő egy remek játékos, de nem tud minden meccsen játszani. Van elég csatárunk, akik képesek beférni a helyére, olyanok akik bármikor el tudják dönteni a meccset." -mondta Gervinho.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

12 éve
Törölt felhasználó
Fabregas0490, ne haragudj, de mikor visszatért olyan tavaszt nyomott le, hogy elég sokan megirígyelték volna és a hollandokkal sem volt éppen béna... nem hinném, hogy azért nincs ott, mert nem nyert az Arsenallal semmit, mert akkor Forlan és Eto'o és ne akarjátok, hogy soroljam mit csinál ott? Atleticoval meg interrel mit nyertek...szóval nincs indok, hogy miért nem rakták be.. egyszerűen seggfejek..
12 éve
Sokan megdöbbentünk hogy nem fért be a 23 közé de aza kib***tt nagy helyzet hogy az előző évi teljesítményt és az elért eredményt nézik leginkább ezért nem fér be a kapitányunk ezért van ott az egész barca keret mert ők hiába Abidal vagy Dani alves és Piqué szartsem érnek de a Barca tavaly vagy nem tom mikór volt olyan hogy egy gólt sem kaptak és ezt a teljesítményt nézték tudom hülyén hangzik meg ez nagy baromságnak tartjátok majd de sajnos ezt nézik :S Énsem örültem mikór megláttam hogy nincs bent mert megérdemelné de ez van a nagyokosok máshogy gondolták !!!
12 éve
Törölt felhasználó
egész uefa,fifa nevetséges...maffia banda
12 éve
Törölt felhasználó
Igen, én is ezt írtam, most már jól van, NeveTTségesnek volt írva..
12 éve
Törölt felhasználó
de ha 1x nem nyerne a barca kupát akkor szurkolóik száma 50%al csökkenne ha nem többel és az aranylabdára max 1-2 játékosukat neveznék :)

Szólj hozzá