Az Arsenal új kapitánya Robin Van Persie a héten a holland válogatottal tölti nemzetközi kötelességét és a sok pletykának köszönhetően, ami a távozását illeti, nem volt kérdéses, hogy a holland újságírók kérdéseket fognak feltenni a jövőjét illetően.

Én nem fogok semmilyen állítást tenni a jövőmmel kapcsolatban. Sem most, sem egy ideig.

- kezdte.

Nyolc éve vagyok az Arsenal-nál és ez igen rendkívüli manapság. Ez az, amiért én ezt nagyra becsülöm. Azonban hogy mit hoz a jövőm, senki sem tudhatja.
Én megértem, hogy az emberek kíváncsiak, de jelenleg odaadó vagyok mindennel kapcsolatban az Arsenal-nál.
Múlt év novembere óta nagyon sok meccset játszottam, sok gólt és gólpaszt adtam.
Tizenkét hónap megállás nélküli foci nagyon jót tett nekem. Úgy érzem, egyre jobban formába lendülök. Ez az első alkalom az utóbbi pár évben, hogy ezt tapasztalom.
A jövőm magánügy és egy bizonyos ponton majd lehetnek hírek, az emberek hallani fognak róla. Tudatosítom, hogy tennünk kell valamit az Arsenal előrehaladása érdekében és teljesen biztos vagyok benne, hogy mindent meg fogunk tenni érte.
A kezdésünk nem jó. Jobban éreztem volna magam ha megnyerjük a rangadót.
Nem tettük és ez jelenleg rossz érzéssel tölt el minket. De biztosíthatom, hogy nem minden olyan rossz.
Ez csak rajtunk áll, játékosokon és a személyzeten, hogy elrendezzük ezt a pályán.

- zárta szavait.

Múlt éven, mikor megkérdezték Van Persie-t, hogy meg fogja e hosszabbítani a szerződését az Arsenal-nál, teljesen tisztán adta tudtára mindenkinek, hogy szándékában sem áll elhagyni az Arsenal-t és hogy minden vágya kupákat nyerni Arsene Wenger irányítása alatt. Mindenki imádta a szavait, mivel azt bizonyították, vannak még lojális játékosok az Emirates környékén, ellenben a mostani nyilatkozatával, mely teljesen mást sugall.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

13 éve
Törölt felhasználó
Van egy cikk hogy RVP eladásra készteti a házát. Így kezdődött CR-rel is mikor elhagyta a Manchasteri klubbot. Remélem nem hagy itt minket. 🐍
13 éve
Törölt felhasználó
Campbell és Pires is ingyen igazolható, vissza lehetne hozni őket, hogy a fiataloknak segítsenek, meg Ligakupában FA kupában simán játszhatnának is szerintem
13 éve
Törölt felhasználó
Van Persie nem hagy el minket....Itt fog maradni nálunk..!!!!Örökre!!!!!!!!
13 éve
RvP a kedvenc játékosom, de ha ő is elmegy,ráadásul az arabokhoz.... :-S
13 éve
Törölt felhasználó
igen arsenal4 ma jöttem haza a Pandoráról és megcsinálták a saját Avatar testemet :D

Szólj hozzá