A volt Arsenal játékos Robert Pires nyilatkozott a sajtónak a jövőjét illetően és elmondta azt is, hogy kedveli a Lille játékmesterét Eden Hazard-ot, akiről úgy gondolja, hogy egy nagyon nagy tehetség.

Hazard az Arsenal célkeresztjében áll már egy jó ideje, azonban az utolsó pár heti beszámolók arra utalnak, hogy a Real Madrid sokkal közelebb áll a leszerződtetéséhez. Pires a következőt mondta a fiatal belga játékosról.

Az ő ösztönös természete és a készsége, amivel folyamatosan összezavarja az ellenfél védelmét, nagyon ritka ezen a szinten.

Pontosan az a fajta játékos amilyenre nekünk most nagyon szükségünk van. Ne szerződj le a Real Madrid-hoz, Eden, ott csak padoznál. Gyere csak szépen hozzánk és mi majd garantáljuk neked a játéklehetőséget, hogy villoghass nálunk minden héten.

Pires klubb nélkül van azóta, hogy az Aston Villa elbocsájtotta őt a múlt idény végén és így nagyon bizonytalan a jövőjét illetően.

Én továbbra is klubb után fogok kereskedni az elkövetkezendő hetekben, utána pedig meg kell várnom míg megnyílik a téli átigazolási piac, ami még elég messze van. Az elkövetkezendő napokban dönteni fogok a jovőmről.

- mondta az L’Equipe-nek.

Kár, hogy 37 éves vagy Robert, nem 27!

Nem akarom befejezni a pályafutásomat ilyen tapasztalattal a hátam mögött, mint az Aston Villa-nál múlt szezonban. Még él bennem a vágy és a motiváció. Majd meglátjuk mi fog történni az elkövetkezendő napokban. Tudatosítom, hogy a karrierem végéhez közeledem.

Hazard az egyik olyan játékos, aki nem a pályafutása végén áll és akit a szurkolók nagyon nagy szeretettel látnának az Emirates-ben. Hajrá vezetőség! Adjatok meg minden eszközt Arsene Wenger-nek, hogy megfelelően tudja végezni a munkáját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
Hoppá!!! Oxi mesterhármas! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem elég nagy butaság, hogy nincs szüksége a csapatnak a BL által kapott pénzre. Ha nem jutottunk volna fel a főtáblára, több 10 millió fontos kiesést jelentett volna, ami nem azért, de még a legtöbbet profitáló csapatoknak is elég nagy veszteséget jelentene. A pénzről nem is beszélve... A média szétszedi ezt a csapatot a különböző kitalációival, stb... Ennek a csapatnak már közel sincs olyan presztízse, mint mondjuk az pár éve volt.
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem sokkal nagyobb a kaki mint azt sokan gondolják , nem azért mondom mert én olyan okos vagyok csak egyszerűen én így látom!!!Sérülések , igazolások-el igazolások , kiismert kihalt ötlettelen játék , önbizalom hiány , szurkolói ellent mondások , vezetőségi mellé beszélés , érthetetlen interjúk ,bírói tévedések , SZERENCSE ,stb !!!Persze MI szurkolók vagyunk és kitartunk mindig SZERETETT CSAPATUNK mellett , de attól még nem vagyunk vakok és tudjuk hogy a strucc politika sem vezet semmi jóra!!!Bízzunk egy a gyors fellendülésben és egy sokkal jobb ARSENAL -ban!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
nagyon nagy hiba volt Dein elengedése, ezt is írta le egy szurkoló levélben Gazidisnek, ericsson-nak ígértem, hogy lefordítom, hétvégén el is küldöm!!
13 éve
Törölt felhasználó
Komolyan mondom sírás , de igazából semmit nem tudunk csinálni!!!Történhetne már valami jó dolog a csapattal mert a Jó Istenke mostanában nincs velünk!!!!Chamberlain jó teljesítményének örülök!!!!

Szólj hozzá