A 2011-es nyári átigazolási szezon lezárultával egy őrült átigazolási szezonnak vetett véget az Arsenal. Az utolsó napokban 5 érkező is volt (Mertesacker, Arteta, Santos, Park, Benayoun) és melletük még az átigazolási szezon korábbi napjaiban Gervinho és Chamberlain is érkezett.

Ennek ellenére, hogy lezárult Szeptember 1.-jén az átigazolási szezon, már jönnek az újabbnál-újabb pletykák, hogy kik érkeznek majd télen az Arsenal csapatához, bár e pletykák fele már a nyáron is előkerült, de akkor megmaradt pletyka formájában.

A legreálisabban mégis a Hazard körül szoló pletykákat vehetjük figyelembe, hiszen már egész nyáron, sőt tavaly nyáron is ő róla szóltak a pletykák, és kijelentése ellenére, miszerint marad a Lille-be, akár már télen Arsenalos lehet.

Hasonló pletyka, hogy az Arsenal megkörnyékezte az Olasz 26 éves válogatott játékost Montolivo-t. A játékos a Fiorentinában irányító szerepet tölt be, bár Arteta érkezésével az Arsenalnal ez a szerep már betöltésre került, de új játékosokat bármikor szívesen fogadunk.

Nyáron szintén felmrerült, hogy a Dzsudzsákot és Eto'o-t is szerződtető Anzsi csapata szeretné Arshavint is a soraiban tudni, de Arshavin kijelentette, hogy marad az Arsenalnal. Ennek ellenére télen a csapat megpróbálkozhat egy 15-20 millió fontos ajánlattal. Ha Hazard érkezne, akkor Arshavin lehet a távozás mellett döntene.

A minap már beszámoltam, hogy állítólag Wenger megtalálta Fabregas utódját, a Brazil Hernanes-t, de róla azóta semmilyen új pletyka nem jelent meg.

Cikkeztek még az új Messi esetleges érkezéséről, illetve arról, hogy a Chelsea és az Arsenal harcol a Barcelona 17 éves Gerard Deulofeu-ról, akiért télen egy 3 millió font körüli ajánlatot tehetünk a Chelsea-vel együtt.

Azt nem lehet tudni, hogy ezeknek a pletykáknak mennyi a valóság alapja, mindezeket majd csak Wenger nyilatkozataiból, illetve idővel majd januárba tudhatjuk meg. Addigis GO GUNNERS!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

13 éve
Törölt felhasználó
de Prukner lehet összekapja a Zte-ét,eddzőváltásnál mindig vigyázni kell,tavaly jó csapat volt.
13 éve
Törölt felhasználó
hát szerintem a Fradi a legesélytelenebb a 3 lehetőség közül..
nagyon világvége van ott..
sajnálom egyébként,mert kéne egy jó Újpest és egy jó Fradi ebbe a gyenge bajnokságba...
az Újpest meccsen meg szerintem is bármi megtörténhet
13 éve
Törölt felhasználó
arshapatya, szerintem a fradi megszerzi első győzelmét, a zalaegerszeg a Ligakupában 8-0ra kapott ki otthon a Pápától... Az újpest meccsen meg bármi megtörténhet, de azért a pécs az esélyesebb szerintem, de az x a legjobb tipp.
13 éve
Törölt felhasználó
Athlon!
FTC-X
UTE-X:D
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenal4,látom már tapasztalt mixes vagy :D
de azok a statisztikai adatok sem mindig jók,vagy bejönnek vagy nem,mint ahogy mások véleménye is ilyen.

Szólj hozzá