Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az Arsenal játékosa, Alexis Sanchez méltó vetélytársa lehet Eden Hazardnak a szezon legjobb játékosának járó díjért vívott küzdelemben.

A díjért a két játékos mellett Diego Costa, Philippe Coutinho, David de Gea és Harry Kane is vetélkedik, ám a szakértők szerint Hazard a legesélyesebb arra, hogy elhódítsa az egyéni trófeát.

Wenger úgy látja, hogy Alexisnek komoly esélye van, hogy megszorongassa a belga játékost.

Alexisnek óriási kihatása van a csapatra, és azt se feledjük el, hogy Hazard-al szemben neki ez az első idénye a bajnokságban. - mondta Wenger a chileiről, aki idén már 22 gólnál jár.

 

Sanchez már idén kihívhatja Hazard-t, s ha most nem is nyeri meg, akkor jövőre újabb nagyszerű küzdelemre van kilátás. Hazard egyébként rengeteget fejlődött, érettebb lett és az utolsó labdái is jobbak. A személyisége még jobb lett, ráadásul 0-0-nál döntő ember tud lenni. Ez a minőségi játékosok egyik védjegye és nekünk is figyelni kell majd rá vasárnap.

Wengertől a pénteki sajtótájékoztatóján szokás szerint megkérdezték az újságírók, hogy bánkódik-e amiatt, hogy nem neki sikerült leigazolnia a játékost néhány évvel ezelőtt.

Nem igazán bánkódom, akkoriban olyan pénzbe került az ő leigazolása, amit nem tudtunk volna megengedni. Anyagilag ez nem volt számunkra járható út.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

5 éve
A Chelseanek nincs csatárja, az ilyenek pedig rossz ómenek, ha kényszerből vannak. Hazardal nem tudom mennyire fog bírni Merte (szerintem ő lesz középen) és furcsállom, hogy Gabriel sehol sincs. Már megint megbetegedett?
5 éve
Elég lesz feltörni a dinamó védekezését, a felállás alapján kontrákra fognak játszani. Ha megszerzik a vezetést akkor kiszopunk.
5 éve
3-0 :lol: :lol:
Mertesacker csak kezd. Paulista meg a padon sincs. A Chelsea csatár nélkül.
5 éve
Törölt felhasználó
éss 2-0 az Evertonnak :D
5 éve
Van esélye a MU-nak a győzelemre... éééééééésss elmúlt :lol: :lol:

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek