Wojciech Szczesny, az Arsenal első számú kapusa a saját Twitter-csatornáján keresztül tette helyre az elsősorban az angol bulvársajtó újságíróinek agyszüleményeit.

Mint ahogyan arról beszámoltunk, Szczesny egy lapnak annyit árult el, hogy egy napon szívesen lenne az Arsenal kapitánya, mert úgy érzi, a pályán hallgatnak rá a többiek, valamint hogy képes lenne megfelelni a kapitányság jelentette nyomással.

Az angol sajtó azonban úgy hozta le ezeket a híreket, mintha Szczesny van Persie posztjára pályázik, s akár meg is fúrná a holland csatárt.

"Nem kicsit dühítettek fel azok a beszámolók, amik velem kapcsolatban jelentek meg az angol lapokban az elmúlt napokban. Ezekhez szeretnék nyílegyenes kommentárt hozzáfűzni." - kezdte Szczesny.

"Először is, jelenleg sérült vagyok, ezért kellett elhagynom a lengyel válogatott edzőtáborát. Remélem, hogy a lehető leghamarabb fel fogok épülni."

"Továbbá: sohasem mondtam azt, hogy megérdemlem a csapatkapitányi karszalagot, pusztán csak annyit közöltem, hogy egy nap szívesen vállalnám a kapitányi ranggal járó felelősséget. Robin amúgyis remek munkát végez a csapat vezéreként, teljes mértékben megérdemli a karszalagot!"

A fiatal lengyel legvégül a barcelonás kommentárokra reagált.

"Remélem, tovább folytatódnak ezek a pletykák, hogy a Barcelonába vágyom, legalább van min röhögnöm nap mint nap!" - zárta szavait Szczesny.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

13 éve
Törölt felhasználó
ennyi az egész meg kell mondani a tutit és kész,am ti már nem hiányoltok róla is egy posztert? sztem már nagyon megérdemelné :)
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny, te barom! :D:D:D:D
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson!

Azért ne feledjük, hogy a tavalyi évet nagyon jól kezdte Fabianski:

http://www.youtube.com/watch?v=WqcSA15jLZU

Csak jött a sérülés...

13 éve
Törölt felhasználó
RESPECT! ;) 🧀
13 éve
Törölt felhasználó
Forma az már egyszer biztos :D
Remélem hogy ő is eléri egy nap azt a szintet mint Kahn és akkor már kapus gondunk nincsen eddig szerintem a csapatban aki fiatal és nagyon jó az Szcsesny és Wilshere ők ketten átlagosan hozzák a kiemelkedő formájukat és ők ketten 10-20 évre simán elintézték maguknak a posztjukat már csak a többi 9 kellene jó pár évre :D

Szólj hozzá