Wojciech Szczesny, az Arsenal remek formában teljesítő lengyel hálóőre elmondta, a nehéz szezonkezdés ellenére is töretlen a hite a csapat iránt.

Szczesny, aki Maunel Almunia és Lukasz Fabianski hiányában tavaly decembertől mondhatja magát az Arsenal első számú kapusának, jobbnál jobb védéseivel hívja fel magára a figyelmet, sorozatosan, nélküle a csapat védelme biztosan több gólt kapott volna.

"Arsenal-rajongó vagyok, és teljesen hiszek a klubban. Mindössze annyit kell tennünk, hogy megnyerjük a hátralévő meccseinket. Egyben kell maradnunk, s fejlődnünk kell, mert csak így juthatunk előrébb a tabellán." - mondta Szczesny.

"Picit hátrébb vagyunk a tabellán a megszokottnál, de úgy vélem, egy szezon folyamán minden klub átmegy egy kisebb-nagyobb gödrön és formahanyatláson. Remélem ugyanakkor, hogy hamarosan ennek vége lesz, mert a klub és a rajongók többet érdemelnek."

A fiatal lengyel hálóőr jelenleg olyan formában véd, hogy egyes - teljességgel megalapozatlan - pletykák szerint akár még a Barcelona is leigazolhatná őt.

Szczesny egy lengyel lapnak adott interjújában elárulta, hogy második otthonaként tekint az Arsenalra, de ennek ellenére sem tudja még garantálni, hogy az egész karrierjét az észak-londoni klubnál tölti. Továbbá hozzátette: ha netán mégis úgy alakul, hogy távozni fog, akkor azt okkal fogja megtenni, s elmegy a Barcelonához, de a pénzt sohasem fogja helyezni az első számú okként.

Ezzel kapcsolatban azonban nem kell aggódnunk. Szczesny barátnője, az atléta, Sandra Dziwiszek elárulta, hogy a kapust jelenleg csak az Arsenal élteti.

"Csak az Arsenalban gondolkodik, olyan legenda akar lenni, mint David Seaman. Nagyon fiatal korában kezdett el az Arsenalnál dolgozni, s még legalább 15 évig ezt akarja folytatni. Ez az álma, s mindent megtesz annak érdekében, hogy ez valóra is váljon." - mondta Szczesny barátnője.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
74Coree mintha a 8 gól közül akármelyikről is tehetett volna.... vele soha nincs baj a védelemmel viszont van elég sok... főleg a mu ellenin volt ...
13 éve
Törölt felhasználó
pozitív legendára gondoltam :D, amire büszke lehet majd a későbbiekben
13 éve
Törölt felhasználó
To TitiHenry226: már most történelmet írt, szal egy legendás dolog már most kötődik hozzá... Ő az egyetlen Arsenal kapus, aki 8-at kapott.
13 éve
fecc04! Van, a The SUn
13 éve
Törölt felhasználó
hát itt legenda lehet belőle, mert a mostani meccseken, ha nem lenne nagyobb vereségekbe is beleszaladhatott volna a csapat. nagyszerűen irányitja a hátvédeket, és még akár RvP-is odébb rakja ha kell egy szögletnél, csak, hogy neki megfelelően álljon mindenki :D

Szólj hozzá