Arsene Wenger szerint igazságos eredmény született Dortmundban, ahol az Arsenal 1-1-es döntetlent játszott német vetélytársával.

Az Arsenal menedzsere eltiltása miatt nem ülhetett ott a kispadon kedd este. A vezetést az Arsenal szerezte meg Robin van Persie révén, majd a Dortmund Perisic bombájának köszönhetően egyenlített ki.

Wenger szerint együttese nem volt túl szerencsés, hiszen az ágyúsok nagyon közel álltak a győzelemhez.

Összességében úgy érzem, hogy a döntetlen igazságos eredmény.

- mondta a francia szakember

A Dortmund kidolgozott néhány lehetőséget, és be is találtak egy szerencésnek mondható góllal. Mindig nyomás alatt tartottak minket, és állandóan mentek előre, ami egy jó pont.
Majd meglátjuk a csoportmeccsek végén, hogy mennyit ért ez az eredmény, de a többi csapat is pontokat fog majd hullajtani.
Összességében nagyszerű szellemet és hozzáállást mutattunk, valamint a Dortmund is egy nagyon jó ellenfél. Fizikailag ők az egyik legjobb csapat, valamint nagyon fegyelmezettek voltak és nagy erőfeszítést tettek azért, hogy visszaszerezzék a labdát. Ebben a legjobbak voltak ezen a héten amit eddig láttam Európában.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Pet Rice bácsi nyilatkozata egy teljesen új volt! Nem ezeket a szokásos, mára már "unalmassá" vált Wenger nyilatkozatot mondta, hanem volt benne változatosság és ha csak egy interjú erejéig de érdekes és szimpatikus volt megfigyelni, hogy őszintén megmondja, hogy mi van a csapattal. Rice nyilatkozata szimpatikus volt, de ma már Wenger nyilatkozataiban "üres" szavakat találok!
13 éve
Törölt felhasználó
igaza van,lehetett volna jobb a hozzállás,de egy letámadó Dortmund ellen,idegenben nem lehet nekikmenni,mert jól kontrázztak.Érdemes volt Hummelst(akit irtam,mint lehetséges igazolást)milyen jó labdákat adott a védőink mögé.
13 éve
Törölt felhasználó
Összességében nagyszerű szellemet és hozzáállást mutattunk - ilyenkor nevetni támad kedvem! A Dortmund hozzáállása volt az igazi!
13 éve
Törölt felhasználó
Igaza van, a hozzállásos dolgot leszámítva.

Szólj hozzá