A Real Madrid alig jut szóhoz a Barcelona mellett, az összes spanyol sorozatban a Katalánok jobbak a madridiaknál, ez eléggé zavarja a Real vezetőségét.

Mourinho egy világszerte elismert ember és taktikus, de a Realnál hiába kapott óriási összegeket igazolásokra és hiába rendelkezik elit játékosokkal, a sikerek elérésével még mindig adós a vezetőség felé, így került szóba az Ő leváltása.

Wengert nem egy alkalommal hozták már szóba a Real Madriddal, pár éve sokáig úgy tűnt, hogy a Mester távozik az Arsenaltól a 'Galaktikusok' kedvéért, de végül maradt, hogy folytassa az itt elkezdett munkáját.

Wenger helye több nevesebb újságíró szerint megingott az Arsenalnál. Többen úgy tudják, hogy Wenger költene, de a vezetőség nem adja meg neki a kért pénzt, így eléggé megromlott a kapcsolat a vezetőség és Arsene közt.

Több lap cikkez arról mostanság, hogy Mourinho kirúgása esetén Wenger megszerzésével próbálkozna a Madrid.

Amennyiben lehet hinni Wenger szavainak, akkor még jópár évig az Arsenal élén fog állni, hiszen korábban kijelentette, hogy kitölti az élő szerződését.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

13 éve
Törölt felhasználó
Wengert bárhányszor is szidtam nem örülnék, ha elmenne meg neki is szebb lenne kupával vagy kupákkal elmennie innnen. De ha elmenne én vary Neil Banfieldet vagy David O'Learyt hoznám vagy az öreg Gourcuffot a Lorientból. (ha nem lesz már túl idōs)
13 éve
Törölt felhasználó
Hát barátaim én úgy vagyok vele Wenger nélkül az Arsenal nem Arsenal :SS
13 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem hogy ma nagyot húz Wenger!!!
13 éve
Remélem mára egy ördögi terve van Wengernek, és jól elkenjük az Olaszok száját. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Ha Wenger úgy tölti ki a szerződését,mint Fabregas meg a többiek,meg a beígért aktivitás az átigazolási piacon,akkor Wenger szavai és az elnökség szavai sem érnek egy fillért sem.

Tehát ennél a klubnál én már nem hiszek 100%-osan senkinek.

Szólj hozzá