A BBC értesülései szerint Eden Hazard egyre komolyabb átigazolási célpont az Arsenalnak, de ezzel együtt Arséne Wenger nincs könnyű helyzetben, hiszen a Lille még megvétózhatja a francia tervét.

A 20 éves belga középpályás, aki tavaly tagja volt az év francia legjobb csapatának, 2015-ig hosszabbított szerződést a közelmúltban a regnáló Ligue 1 bajnok csapattal, emiatt pedig az ára 26 millió angol fontra is rúghat.

A Lille ezzel együtt még dönthet úgy, hogy nemet mond az Arsenal ajánlatára, és ez tűnik a legvalószínűbb forgatókönyvnek, miután korábban már elmondták: semmi pénzért sem válnak meg egy nyár alatt mind Hazardtól, mind az azóta már az ágyúsokhoz igazoló Gervinhótól.

"Teljesen a tudatában vagyunk annak, hogy Európa legnagyobb klubjai szeretnék Hazardot a soraikban tudni, de a belga semmiképpen sem hagyhatja el a csapatot a nyár folyamán." - mondta a Lille általános igazgatója, Frederic Paquet.

"Eden különben is nagyon boldog itt, teljesen átlátja a terveinket és legalább még egy évre tervez velünk." - tette hozzá a francia.

A belga válogatott Hazardot már a télen is szóbahozták az Arsenallal, s maga a játékos is elárulta, hogy az egyik álomcsapatának tartja az ágyúsokat, ahol Wenger a fiataloknak is esélyt biztosít.

Ezzel együtt nem lesz egyszerű a játékos megszerzése, s a hírek szerint az Arsenal több vasat tart a tűzben: a belga mellett Keisuke Hondáért, vagy Marvin Martinért is érdeklődik Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (45)

13 éve
Törölt felhasználó
És mi van a PL-el, az FA kupával? Az nem is fontos csak a BL? Értem, hogy anyagilag az a legelőnyösebb de senki ne magyarázza meg nekem, hogy a bajnokság le van szarva és oda nem is érdemes igazolni. :ahhh:
13 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg, de én szerintem jobban járnánk, ha kiesnénk a BL-ből, év végén meg valami El helyen végeznénk. Abból talán lejönne a vezetőségnek is, hogy ezzel a kerettel már hiába üldözik a hőn áhított profitot, mert már arra se elég.
Jelenlegi keretünk alapján egy sima középcsapat vagyunk, semmivel se erősebb egy Spurs-nél vagy Aston Villánál.
13 éve
Törölt felhasználó
A 26 milliót simán kifizethetjük az eladásokból befolyt pénzből.
Am Hazard simán megéri a 26 milliót mert az egyik legnagyobb ígéret az egész világon.
Csak tegyük meg az ajánlatunkat érte!!!!!!!
13 éve
Törölt felhasználó
A hülye is tudta, hogy Fabregas és Nasri el fognak menni. Azért kellett volna igazolni (előre invesztálni egy kis pénzt), hogy bejussunk simán a BL-be. Nem attól tenni függővé az igazolást, hogy bejutunk-e, bakker! Ennyire nem lehet szegény csapat az Arsenal, hogy csak akkor tud venni valakit, ha előbb elad. Ennyire zsidók vagyunk? Ha holnap nem jutunk be, és ezért nem igazolunk, akkor ezzel a kerettel már SOHA nem fogunk BL-ben játszani. Ezt bátran le merem írni. Meg azt is, hogy vasárnap kapunk egy sima 4-est a MU-tól.
13 éve
Törölt felhasználó
Őszintén mondva, nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz lesz a helyzet Kroenke kinevezésé után! Most, hogy nézem az edzésképeket (az alapozástól egészen mostanáig) elszomorító, hogy alig-alig lehet látni már olyan játékosokat akik minőséget képviselnek ebbe a csapatba. Számomra az utolsó "kapaszkodó" abba, hogy miért nem igazoltunk valakit az a BL továbbjutás. Lehet, hogy csak magamat hitegetem, és terelem affelől, hogy mi lesz akkor ha esetlegesen senkit sem fogunk igazolni?! El sem tudom képzelni ezt a helyzetet. Már most is olyan frusztrált vagyok, hogy a keretünk értéke már lassan az Everton csapatánál is rosszabb, ebbe bele gondolni borzasztó számomra. Milyen lesz, hogy nem a bajnoki címért harcolunk???

Szólj hozzá