A BBC és a Sky Sports értesülései szerint az Arsenal és a Manchester City érdemben megállapodott egymással Samir Nasri eladásáról, így a francia középpályás akár már csütörtökön a kékek játékosa lehet.

Nasri, Fabregas távozása után a második legfontosabb távozó lehet az Arsenaltól, ám miután nem sikerült megállapodni a jövő nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, az Arsenal és a vezetőség úgy döntött, eladja Nasrit a megfelelő ajánlatért.

A BBC úgy tudja, hogy a Manchester City 25 millió fontot sem sajnál a 24 éves Nasriért, aki sérelmezte, hogy a szurkolók verbálisan hevesen támadták őt a Newcastle elleni meccsen. Nasri ugyanakkor azt is kijelentette, hogy miután nincs Facebook profilja, nem ő írta azokat az állítólagos kijelentéseket, melyek szerint 'dühvel távozik a Manchester Cityhez.'

A Mirror szerint az Arsenal azért is hozott gyors döntést Nasri ügyében, hogy legyen ideje megszerzni a Valencia szélsőjét, Juan Matát. A lap újságírója, John Cross szerint Wengert továbbra is érdekli Mata, még akkor is, ha a közelmúltban az egyik sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy szeretné leigazolni a spanyolt. A franciának azonban igyekeznie kell, mert a Chelsea állítólag már ajánlatot is tett a Valenciának Matáért, igaz, azt a klub visszautasította.

Az Arsenal és Wenger célkeresztjében a legfrissebb hírek szerint olyan játékosok lehetnek, mint Jadson, Eden Hazard, Marvin Martin, vagy Mauro Zarate.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
Guardiola rengetegszer elmondta már, hogy Xavi szalagjai már nem bírják a sorozatterhelést. Kellett neki a minőségi csere.
Egyébként presztízskérdés maga az igazolás volt. Az erőfitogtatás megvolt, visszaszerezték a "tékozló fiút".
13 éve
Törölt felhasználó
Osztom Ericsson!@ véleményét, biztos nem azért vették meg hogy padoztassák+ ha már ennyi összegért és zaklatással kisírták maguknak Francesct akkor biztos nem a padon fog díszelegni :D
13 éve
Törölt felhasználó
ez jóóóóó hír:D Go City Nasri!!!!!!!!!!!!!:D
13 éve
Törölt felhasználó
Barca kezdöjében tuti hogy ott lesz Cesc, mivel Pep sejtelmesen csak annyit nyilatkozott a multheten, hogy "egyetlen játékos hiányzik csak a csapatbol"...választ megkaptuk:
Vitya - Alves - Piké - Puyol - Abidal - Fabregas - Xavi - Iniesta - Sanchez - Villa - Messi

vagy

Vitya - Alves - Piké, Puyol - Abidal - Buszkecc - Fabregas - Xavi - Iniesta - Villa - Messi
13 éve
Törölt felhasználó
engem már nagyon nemérdekel ez a nasri-Cesc téma, sem eme 2játékos! Nálam totál leírták magukat, pénzsóvár majmok! mindegy is....menjenek álmaik klubjába ha nekik ott jobb...
Ha érkezik Hazard - Mata duó, én még boldogabb leszek, mintha maradt volna Nasri és Cesc! egyrészt fiatalabbak, olcsóbbak, elkötelezettebbek motiváltabbak, és még talán tehetségesebbek is....
még 1-2 védő és kész a csapat...

Szólj hozzá