A Galatasaray a mai napon hivatalosan is közölte, hogy sikerült véglegesíteniük Emmanuel Eboué szerződtetését az Arsenaltól, így az elefántcsontparti játékos ezentúl a török ligában fog játszani.

A török csapat azt is hivatalosan is megerősítette, hogy a 28 éves játákosért 3,5 millió eurót fizetett az Arsenalnak.

Eboué 2005 januárjában igazolt az Arsenalhoz a belga Beveren együttesétől, és az első szezonjában aktívan hozzásegítette az angol csapatot, hogy az évad végén eljussanak a Bajnokok Ligája-döntőig.

Az elefántcsontpari válogatott védő tagja volt annak a csapatnak, amelyik egymás után képes volt kapott gól nélkül végigteljesíteni tíz mérkőzést is.

Eboué az Arsenal negyedik távozója a felnőtt keretből, Gael Clichy, Denilson és Cesc Fabregas után.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (21)

13 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy elment. Nem sok vízet zavart..
13 éve
Törölt felhasználó
Ezt nem mondjátok komolyan. Ez a csapat most konkrétan darabokra esik szét és ezt Wenger végignézi?
A tegnapi meccs egy röhej volt. Vagdalkozás. Semmi koncepció. Tavalyi csapattal az Udineset szarrá vertük volna. Hozzáteszem, azzal a csapattal nem is kellett selejtezőt játszani.
Kezdek nagyon félni, egyáltalán nem tetszik, mait látok és most már lassan a fél csapat újoncokból áll össze.
13 éve
Törölt felhasználó
elment a bohóc is:SSS
13 éve
Törölt felhasználó
Istenem, Bubu, hát te is? :down: Akkor most Jenkinson lesz Sagna cseréje? Ragyogó :roll: Hát én sok sikert kívánok neki, nem ő volt a legjobb játékosunk, de a szívét-lelkét kitette a pályára, hajtott mint az állat. És nem mellékesen a legviccesebb játékos volt, akit valaha láttam :D Isten áldjon Bubu, és sok sikert.
batti: Vela sose kapott annyi lehetőséget, hogy bizonyítani tudjon. A rúgott góljai azért nem értek sokat, mert rendre 10-20 perceket kapott, amikor már le volt futva a meccs.
13 éve
Törölt felhasználó
Na most már nagyon ki vagyok !!! RvP-n kívül nincs egy normális csatárunk mivel Vela kölcsönbe ment !!! Atya úristen mi lesz itt? Mi folyik a csapatnál? Legjobb játékosaink sorra mennek de a két bal lábas bendöt nem tudjuk eladni.De ha nem akarják megvenni passzoljuk el ingyen mivel itt csak a csapat hírnevét rombolj a tudásával (van neki a rágózáson kívül?) Jah és törődjetek bele ,hogy senki ne fog jönni. Végezetül megint megjóslom mint az utóbbi 5 évben ,hogy fogunk e nyerni ezzel a kerettel valamit : És sajnos az a véleményem ,hogy semmit. De ne nekem legyen igazam :)

Szólj hozzá