Azok után, hogy Gervinho-t bejelentették hivatalosan is az Arsenalnal, felmerültek az ilyenkor aktuális kérdések. Milesz ha nem tud beilleszkedni? Ha nem tetszik neki majd az angliai élet, és mivan ha nehézségei lesznek az angol nyelv megtanulásával.

Mindebben barátja, és mostmár csapattársa Emanuel Eboué segíthet neki, legalábbis segíthetne, hiszen a mostani híresztelések szerint a török Galatasaray csapata meglehetősen erős érdeklődést mutat a játékos iránt.

Eboué, aki híres vicceiről, 2005-ben érkezett az Arsenalhoz, 132 mérkőzésen lépett pályára 5 gólt szerezve. Kezdetben a játékos jobbhátvédként szerepelt, de az utóbbi időkben Sagna érkeztével, Wenger kénytelen volt feljebb tolni a középpályára, ám Eboué állta a sarat. Sőt volt olyan mérkőzés, amelyen két gólt is szerzett.

Legsikeresebb szezonja talána a 2008-09-es volt amelyebe 28 mérkőzésen lépett pályára és 3 gólt szerzett, ezek mellet kiosztott 4 asszisztot is.

Amennyiben a játékos távozik, egy igen jó embertől válnánk meg, aki mind a pályán, mind az életben megállta a helyét, ám kérdés, hogy nem jelentene-e visszalépést a török bajnokság. Lenne-e onnan vissszaút?

Ajánlatról eggyenlőre még nem tudunk, de a híresztelések szerint egy 8-10 milliós ajánlattal már vihetni lehetne a játékost, persze ha Wenger nem ragaszkodik a játékoshoz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

13 éve
Törölt felhasználó
Maradjunk annyiban, hogy majd Wenger eldönti kit érdemes leigazolni. Nem szokásom neveket sorolni, mivel kívülállóként semmit sem tudok arról, hogy egy-egy játékos elérhető-e.
13 éve
batti: lassúnak sem mondható ő szerintem... :) Cahill jöjjön és akk ezt megbeszéltük!! :D
13 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Ha nem gond, akkor egy pár gondolatot leírnék én is Verthongennel kapcsolatban.
Verthongen egyáltalán nem tartozik a gyors védők közé. A fizikuma megfelelő lenne a PL fizikumához, ezt én is aláírom. Amikor még Vermaelen is az Ajaxban volt, akkor Vertonghen rendre balhátvédet játszott, mivel eleve ballábas futballista. Soha nem játszattok együtt a védelem közepén és valószínűleg soha nem is fognak. Ergo nem ő kell nekünk.
13 éve
ericsson: Mertesackert véletlenül se vegyük meg!!Lassú,körülményes....egyedül a fejjátéka az ami nagyonjó!Egy Rooney-val,Drogba-val,Suárez-zel,Ronaldo-val,Messivel szemben földön fel se tudná venni a versenyt!!! Sztem lehet a legjobb választás Vertonghen lenne!!A BL-ben a leggyorsabb csatárok ellen is felvenné a versenyt ,és a 189 centijével a PL-ben is kiváló lenne!!És Vermaelen-nel ketten hihetetlen erősek lennének!!És egy nyelvet beszélnek!!
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Kösz az infót. Úgy emlékeztem, hogy neki is már csak egy év van hátra a szerződéséből, de miután utánanéztem, magam is rájöttem arra, hogy akkor jár le a kontraktusa.

Szólj hozzá