Arséne Wenger továbbra is bizakodó, hogy a csapatánál tudja tartani az idei nyár másik fél lábbal már távozó játékosát, Samir Nasrit.

Miután Cesc Fabregas a hétfői nap folyamán hivatalosan is a Barcelona játékosa lett, az Arsenalnak égető szüksége van arra, hogy a csapategységet is egyben tartsa. Ehhez pedig nem feltétlenül jó adalék, hogy úgy hírlik, Samir Nasri már megállapodott a Manchester City vezetőségével.

"Úgy gondolom, hogy Nasri és Cesc ügye nem függ egymástól. Természetesen szeretném, ha Nasri maradna, de amennyire jó helyzetben voltunk Cesc-ügyében a szerződések terén, most ugyanannyira meg van kötve a kezünk Nasrival kapcsolatban." - mondta Wenger a mai sajtótájékoztatóján.

"Nem tudom százalékra pontosan megmondani, mennyire van esélyünk megtartani őt, mert ilyen téren nincsenek kiszámítható dolgok." - tette hozzá.

Wenger ugyanakkor cáfolta azokat a híreket, melyek szerint az Arsenal már megállapodott a Shakhtar Donetskkel a 27 éves brazil középpályásról, Jadsonról, valamint visszautasította azokat a pletykákat is, hogy az Arsenal Carlos Tevezt akarja Nasriért cserébe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
Törölt felhasználó
batti :)))
13 éve
Törölt felhasználó
Batti! Remélem kedden 60 ezer ember fogja ezt üvölteni! :)
13 éve
Törölt felhasználó
Donz94!

Utolsó mondatodra reagálva: Nem vagy ezzel egyedül!
13 éve
Törölt felhasználó
De jó, hogy ott tartunk, hogy arról kell beszélnie, hogy hány százalék esélyünk van megtartani őt... Én még mindig amellett vagyok, hogy adjuk őt elfele, amíg pénzt látunk az üzletből. Így is nagy szívfájdalmat okozna egy MC-be való igazolása, de sokkal nagyobb szívfájdalmat okozna szerintem minden Arsenal szurkolónak, ha a csapat egyik legjobbja jövőre ingyen távozna. El kell adni, és az ő és Fabregas árából kapott pénzből új és motivált játékosokat kell igazolni. Én csak akkor tartanám, meg ha sikerülne a szerződéshosszabbítás.
13 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nasri megy nincs miért itt maradnia gyakorlatilag még egy itt töltött év pazarlás lenne.Az ARSENAL-ban az a jó,hogy felneveli a játékosokat és mire beérnek eladja őket.

Szólj hozzá