Nemcsak Cesc Fabregas, hanem Samir Nasri személyében egy újabb kulcsjátékosa hagyhatja el az Arsenalt még a hétvége előtt, miután számos megbízható francia és angol forrás úgy tudja, az észak-londoni klub és a Manchester City közel áll a megegyezéshez.

Azt tényként közlik a francia lapok, hogy Nasri már megegyezett a Manchester City vezetőségével, és 180 ezer eurós heti fizetést fog keresni a kékenek. Az átigazolás létrejöttéhez azonban hiányzik még a két klub közötti egyezség, ám úgy hírlik, az Arsenal és az arab tőkével rendelkező klub a következő órákban megállapodhatnak a francia játékos kivásárlási áráról, amely nagyságrendileg 22-24 millió euró lehet.

Mint ismert, az ügy kirobbantó oka az volt, hogy a nyár elejéig nem volt beterveve semmilyen tárgyalás az Arsenal és Nasri képviselői között a hosszabbításról, révén a középpályás szerződése jövőjre lejár. Bár a felek addig optimisták voltak, hogy az alku a nyáron is létrejöhet, egyre-másra jöttek azok a pletykák, melyek szerint nem lesz semmilyen megállapodás.

Korábban Wenger bizakodó volt, hogy Nasri akár az utolsó évét még kitöltheti az Arsenalnál, megkockáztatván, hogy jövőre 20 millió fonttól rövidíti meg az ágyúsokat, ám úgy tűnik, a francia játékos menni akar, s a Manchesterbe költözést már számos válogatott csapattársának is elújságolta.

Amennyiben még a hétvége előtt megszületik a megállapodás mind Nasri, mind Fabregas ügyében, úgy az átigazolási szezon utolsó három hetére az Arsenal több, mint 50 millió fontja lesz a további transzferekre. A BBC újságírójának egy nevét elhallgatását kérő klubon belüli forrás elmondta: valamennyi, a játékosokból befolyt pénzt új emberekre fogja költeni Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (52)

13 éve
Törölt felhasználó
Nasrit szerintem nemlesz annyira nehéz pótolni,hiszen Arsha is játszik olyan jól mint Samir,ha érzi a bizalmat,mivel neki kicsit még jobbak is a mutatói,lehet nem annyira látványosan de mindig rúg 1-1 gólt és az assistokat is jól osztogatja
Fabrgas már más tészta,előszezonbeli teljesítmény szerint Rosickynek kell pótolnia,de kitudja mennyire válik be,avagy van rá sansz hogy hamar lesérül,tehát ha nemlesz irányító posztra igazolás akkor hosszútávon Ramseynek kell játszania abban a pozicióban,ha belejön szerintem tudná valamelyest pótolni,sérülése előtti formájában biztosan
13 éve
Törölt felhasználó
Jelezném Rosicky 31 éves, vagy 1-2 év múlva lefelé fog ágazni a karrierje és úgy 3 éve nem az a régi stabil ember aki volt (persze ez a sérüléseinek is köszönhető)
13 éve
Rosicky nagyon jó volt felkészülési meccsen, de nem nyújt mindig jó teljesítményt. És nem lehet rá alapozni, mert a másik ok meg az, hogy nagyon sérülékeny, de ha kipróbálná Wenger és beválna, akkor nagyon örülnék neki. :)
13 éve
Törölt felhasználó
Ha távoznak, jobb lenne minél előbb viszont, hogy megfefelő pótlást tudjon hozni Wenger. a Newcastle-t meg kötelező lenne megverni Fabregas és NAsri nélkül is.

Szczesny-Sagna-Koscielny-Vermaelen-Gibbs/Traoré-Rosicky-Song-Wilshere-Gervinho-Rvp-Arshavin kezdővel
13 éve
Törölt felhasználó
AM Rosickyra nem gondol senki sztem pótolhatná Nasrit vagy Fabregast..Boocsi ha hülyeséget mondok.

Szólj hozzá