Az Arsenal hivatalosan is közölte, hogy Ryo Miyaichi megkapta az angol munkavállalási engedélyéhez szükséges speciális vízumot, így a japán játékosnak nem kell elhagynia az angol csapatot a következő szezonban.

Bár a döntést augusztus 15-re várta az Arsenal fiataljaival foglalkozó Young Guns weboldal, az angol futball szövetség a vártnál hamarabb ült össze, hogy megvitassák a kérdéses ügyet. Az érintett szakemberek úgy döntöttek, Miyaichi a tehetsége révén jogosult a speciális vízumra.

Arséne Wenger is elégedetten kommentálta a híreket:

"Nyilvánvalóan nagyon elégedettek vagyunk, hogy Ryo megkapta a munkavállalási engedélyét, így olyan, mintha egy új igazolásunk lenne, mivel nem voltunk teljesen biztosak abban, hogy meglesznek a szükséges okiratok. Ryo rendkívül keményen dolgozott az elő-szezonban, és remekül játszott az ázsiai, a németországi és a portugáliai meccseken."

"Ryónak nagyszerű technikai képességei vannak, ezenkívül nagyon gyors játékosról van szó, akinek a passzai és a beívelései folyamatosan magas színvonalúak. Az előző szezonban nagyszerű félévet töltött a Feyenoordnál Hollandiában, így nagyon várjuk már, hogy mit fog nálunk letenni az asztalra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

13 éve
Arshapatya: fa**a!!.........na akkor már gondolkozhat Wenger kit vesz meg Fabregas és Nasri árából!!!De azt senki se remélje higy vkivel Fabre-t tudjuk majd pótolni!!De Nasrit simán ha ilyen pénzéhes , Hazard , Mata simán pótolná és sztem Wenger vmeiket megfogja venni!!!Fabregas helyére rejtély ki hozunk...:SS Sztem pótolni nem fogjuk őt!!Senkivel....az árából vegyünk egy KH-t még meg egy csatárt aztán próbáljuk meg a 4-4-2-t!!Ennél jobb megoldást nem tudok sajnos..:S Max ha Sneijder érkezne dehát esélytelen....
13 éve
Törölt felhasználó
arshapatya az arsenalfan.hu facebookján még durvább hírek vannak fent! :) :D
13 éve
Törölt felhasználó
Wed 11:28 -

A spanyol sport.es internetes lap szerint érdemben megszületett az egyezség Fabregas ügyéről a csapatok között, és órákon belül hivatalossá válhat a transzfer

Tue 18:52 -

Laurent Blanc: "Nasri tárgyalásban van az Arsenallal, de nem ez új szerződésről, hanem arról, hogy másik csapathoz mehessen."


ha igazak akkor:
REMEK
13 éve
Thorton: az a lényeg hogy egy jó csatár és egy KH érkezzen!!A többi meg csak a távozóktól függ!!!
13 éve
Törölt felhasználó
hát ja.. gondolom Chamberlain az első csapatba jön ilyen 2-3 számú jobb szélnek, de majd Cambell-t tényleg kölcsön lehetne adni

Szólj hozzá