Arsene Wenger elmondta nehéz ellenfelet kapott az Arsenal a Bajnokok Ligája selejtezőjében. A francia edző szerint azonban csapata van olyan erős, hogy két mérkőzés alatt legyőzzék az Udineset.

Az ágyúsokat pénteken a Serie A negyedik helyén végző csapatával sorsolták össze, akik papíron a legerősebb ellenfélnek számítanak.

Az első mérkőzést az Emirates stadionban fogják lejátszani augusztus 16.-án, míg a visszavágót az Udinese stadionjában rendezik majd augusztus 24.-én.

Wenger tudja, hogy az olasz csapatok kemény ellenfelek, de a francia biztos benne, hogy csapata kijut majd a BL főtáblájára.

Azt mondhatom, hogy a sorsolásunk nehéz, de megoldható feladat.

- mondta Wenger Lisszabonban

Ki akar játszani egy olasz csapattal? Tudjuk, hogy a legjobb formánkat kell mutatnunk.
Az Udinese elvesztette ezen a nyáron Sanchezt és Zabatat, de ennek ellenére sok jó játékosuk van még. Ott van nekik Di Natale és még sok jó kvalitású játékos.
Megpróbáljuk minél gyorsabban a legjobbunkat nyújtani, mivel számunkra fontos, hogy bejussunk a BL főtáblájára.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

13 éve
Törölt felhasználó
Úgy tudtam, hogy ezt fogja nyilatkozni!
MIÉRT WENGER, BL SELEJTEZŐ PLAYOFFON KIT AKARSZ KAPNI? A SZOLNOKOT?
13 éve
Törölt felhasználó
Szczesny, Sagna, Gibbs, Vermaelen, Djourou, Rosicky, Song, Van Persie, Ramsey, Gervinho, Arshavin
13 éve
Most a Pool ellen nem nagyon ment Mata-nak!!
13 éve
Wenger légyszives siess egy kicsit és igazold le Cahillt, mert már a Liverpool is szerződtetni akarja!!!
13 éve
Törölt felhasználó
Elnézve a Pool-Valencia meccsen nagyon nem fog nekünk ízleni a vörösök játéka, elsősorban védekezés szempontjából. Dalglish nagyon jól összerakta a csapatot, kitűnően tolódik a középpálya,és a védelem, a támadók már a labdafelhozatalt megtámadják,szóval nem lesz egyszerű ellenük játszani. A Valencia támadójátékát pl. abszolút megfojtották, Mata-t leszedték a pályáról.
Eddig is úgy gondoltam,hogy nem lesz könnyű az első 3 forduló,de látva a vörösök,és az MU formáját nagyon össze kell kapnunk magunkat.

ui.: Most jutott eszembe, nem csoda, hogy ennyi izomsérüléssel bajlódó játékosunk hiányzik a mai keretből, ez szerintem leginkább a hétközi válogatott meccseknek szól.

Szólj hozzá