Wojciech Szczesny, az Arsenal feltörekvő kapusa szerint sem Samir Nasrinak, sem Cesc Fabregasnak nem kellene elhagynia csapatát egyetlen rosszul sikerült év után.

Mint ismert, az Arsenal két kulcsemberéről úgy hírlik, záros határidőn belül távozhatnak a klubtól. Fabregas nevelőegyütteséhez, a Barcelonához kerülhet, míg Nasri több klub ajánlata közül válogathat, főleg ha a jövő nyáron lejáró szerződése kapcsán vált csapatot - teljesen ingyen.

Szczesny azonban egy lengyel lapnak adott nyilatkozatában kiemelte, egy profi játékosnak nem távoznia, hanem maradnia kell a csapatánál.

Úgy gondolom, hogy egy professzionális labdarúgónak egy sikeretelen szezon után minden erejével azon kell lennie, hogy legközelebb visszavágjon, s hogy győzelemre vezesse a csapatát, nem pedig azon, hogy távozzon.

- mondta a sport.pl lapnak Szczesny.

Ha távoznak, akkor tekintélyes pénzösszeg fog befolyni értük, amiből meg tudjuk venni az utódaikat. Én azonban nem gondolkozok az átigazolásokra, mert úgy gondolom, ez a csapat képes lehet a győzelemre. Ha Cesc ezt máshogy gondolja, az az ő dolga.

Szczesny csapat-, és honfitársa, Lukasz Fabianski azonban nyílt választ adott az újságíróknak Fabregas ügyéről, egyben pedig kihívta a fiatalabbik kollégáját az Arsenal állandó kapusposztjáért.

Cesc most sincs velünk, szóval ez a válasz a Fabregas távozását firtató kérdésekre. - mondta Fabianski.
A közeljövőben mindent meg fogok tenni azért, hogy én legyek az első számú kapus, tudom, hogy sikerülhet. Úgy érzem, a sérülésemet követően fittebb vagyok, mint valaha. Nagyon boldog vagyok, hogy a vállam újból a régi, s hogy védhettem egy keveset a Köln ellen. Elégedett vagyok a mostani állapotommal, és remélhetőleg ezen csak tovább tudok majd fejleszteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (35)

13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Irónia... Láttam a meccset, de akkora ökörséget mondtál... Miért ne játszhatott volna balhátvédet? Amúgy is egy barátságos meccsről volt szó, ami a felkészülést, tesztelést szolgálja, és nem egy PL-meccsről a Stoke ellen... De hogy ez miért lenne Wenger hibája? Csak, hogy érzékeld mit mondtál: mától kezdve ne lépj ki az utcára, mert lehet, hogy elüt egy kocsi. Ergo: Ha az edző pályára küld egy játékost, az lehet, hogy megsérül.
13 éve
Törölt felhasználó
ericsson! Ezért kétlem, hogy Wenger lenne a hibás. Henderson számára nem volt teljesen idegen az a poszt sem, mivel már korábban is játszott ott. Belépőről szó sem volt, Henderson csak rosszul lépett és "leragadt" a cipője.
Azt pedig már mondanom sem kell, hogy nem Afobe vette át a balhátvéd posztot, hanem Frimpong...
13 éve
Törölt felhasználó
fecc! Henderson a Köln ellen sérült le, amikor középpályás létére Wenger balhátvédet akart vele játszatni! Jött egy belépő, majd vele a hordágy és a 6 hónapos felépülési idő.... Zárójelben tenném hozzá, hogy utána a Afobe játszotta a balhátvédet, aki nem mellesleg csatár....
13 éve
Törölt felhasználó
bojncsab! Vágd le a jelenetekről az eredményjelzőt és a tv logóját! Ja, és nem ajánlom VEVO jogkörébe tartozó zene használatát. Ha kell valamilyen segítség, akkor dobj egy PÜ-t!
13 éve
Törölt felhasználó
,,A francia RMC szerint a Manchester City öt évre heti 115 ezer fontos heti fizetést ajánlott Nasrinak, ám a francia még mindenképpen kitölti a mostani szerződését. ''

-- Ha ennek van valami valóság alapja, akkor kíváncsi lennék, hogy Nasri önként tölti ki ezt az évet, vagy csak azért mert muszáj neki? 8-/

Szólj hozzá