Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere továbbra is reménykedik abban, hogy francia középpályása, Samír Nasri hosszabbít a klubbal.

Nasri jövője kétséges az ágyúsoknál, hisz már csak egy év van hátra a szerződésből és olyan sztár klubok érdeklődnek iránta, mint a Chelsea, a Manchestar United, és a Manchestar City.

Nasrinak már nem egyszer kínált új szerződést klubja, de eddig mindhiába, hiszen mindegyik szerződés tervezetet visszautasította a gall játékos.

 

De a legfrissebb hírek azt sugallják, hogy Nasri kész hosszabbítani csapatával, mivel Wenger ígéretet tett neki, hogy midenképp érkezik még egy nagy név a nyár folyamán az Arsenalhoz.

Arsene Wenger egyébként már elmondta, ha Nasri mégsem hosszabbítana, akkor is megszeretné tartani, félretéve a kockázatot, hogy jövőre ingyen távozhatna játékosa.


Az ügy még nem befejezett azzal kapcsolatban, hogy Nasri marad -e , de én természetesen azt akarom, hogy maradjon, és ezt ő is tudja.



Remélhetőleg le tudjuk zárni a tárgyalásokat a következő hetekben.



Nasri legkomolyabb kérője jelenleg a Manchestar City csapata.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

13 éve
Törölt felhasználó
Mi az,hogy reménykedik? Max. a szurkoló reménykedik,ellenben a menedzserrel aki tehet is érte,hogy a maradjon! :S


Mai kezdő a Köln ellen: Vermaelen captains, Gervinho starts! Today's team in full: Szczesny, Jenkinson, Gibbs, Koscielny, Vermaelen, Walcott, Ramsey, Song, Wilshere, Gervinho, Chamakh
13 éve
a balszélen lesz a Köln ellen!! :)
13 éve
Vág egy mesterhármast...:P
13 éve
Törölt felhasználó
Es most nezem az Arsenal.com on h Gervinho kezd :D

Szólj hozzá