Arséne Wenger az Arsenal hivatalos weboldalának elmondta, a klub érdekeit szem előtt tartva egyszerűen nem engedheti meg, hogy eladja Samir Nasrit még akkor sem, ha esetlegesen a francia a jövő nyár folyamán szabadúszóként, átigazolási díj nélkül igazol más csapathoz.

Miután Nasri egyelőre - ismeretlen okok miatt - elutasította az Arsenal szerződésajánlatát, a sajtóban felmerült annak a lehetősége, hogy Wengerék még egy évvel a francia jelenlegi kontraktusa lejárta előtt átigazolási listára teszik Nasrit, így jutván némi pénzhez a 24 éves középpályásból.

"Samir helyzete meglehetősen világos a számomra, mert marad." - zárta rövidre Wenger egy maláj sajtótájékoztatón.

Már elmondtam, hogy az Arsenal van olyan helyzetben, amikor nemet tud mondani ilyen szituációkban. És ebben az esetben így is fogunk tenni. Még akkor is, ha ezzel gyakorlatilag 20 millió angon fontot kockáztatunk.- tette hozzá.
Ez a döntés a klub érdekét szolgálja. Képzeljék el a legrosszabb forgatókönyvet, hogy mind Nasri, mind Fabregas távozik. Ez esetben senki sem tudná azt mondani a csapatunkról, hogy ambíciózusak lennénk.
Ráadásul, ha elvesztenénk mondjuk Nasrit, csak tovább kellene költekeznünk, hogy hasonló kvalitású emberre találjunk, mivel azt mégsem hagyhatnánk annyiban, hogy egy ilyen játékost nem pótolunk senkivel.
Úgy gondolom, hogy nagyon fontos üzennünk a futball világának, hogy az Arsenal egy nagy csapat, és nem lehet csak úgy fogni és vinni a játékosainkat. A Fabregas-, és a Nasri ügyekkel csak ezt akarjuk demonstrálni. Évekig dolgoztunk hihetetlenül keményen, hogy ezeket a játékosokat egybe tartsuk, s a célunk nem változott az idei évre sem.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

13 éve
Törölt felhasználó
nah még a végén wenger ugy bekeményedik h lebasz egy pofont nasrinak aláir 5 évre után a manchininek is ver egyet oszt az meg elfelejt ajánlatot tenni :D
13 éve
Törölt felhasználó
Miért érzem azt,hogy ennek is pofára esés lesz a vége?! Ha így lenne biztos jól belenevetnék Wenger arcába,csak az a baj,hogy nem lesz kedvem nevetni,mert elszomorít,hogy az Arsenal nem képes versenyre kelni a riválisokkal szinte semmilyen szinten felfogásbeli defektek miatt.
Persze mindig el van mondva,hogy na majd most,ez az utolsó esély,aztán mindig van egy újabb,és ez felőrli a szurkolót,vagyis engem mindenképpen.
13 éve
Törölt felhasználó
Helyes hozzáállás viszont ha nagyon menni akar akkor értelmetlen itt tartani, ha viszont nem akkor ragaszkodni kell hozzá keményen, így ahogy Wenger is csinálja!
13 éve
Törölt felhasználó
Érzésem szerint ez a nyár is a meghatározó játékosok megtartásáról fog szólni. Azért remélem, hogy a védelmet megerősíti valami klasszissal, aki gond nélkül kiszorítja a csapatból Koscielnyt és ez mellett még Squillacit eladjuk és veszünk belőle egy jobb védőt a cserepadra. Na, de ha Nasri megmarad nekünk és jövőre ingyen elmegy az inkább veszteség mint pozitívum lenne a csapatnak. Remélem sikerül rábírni a maradásra még jó pár évre. :p
13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon helyes.Remélem Szeptember 1.-én is hasonló lesz a helyzet.

Szólj hozzá