Az Arsenal ma érkezett meg Malajziába egy bő 16 órás repülőút után, ám a fáradságnak nyoma sem lehet a csapatnál. Wenger legénységének holnap lesz egy hivatalos, nyílt edzése, majd holnapután következhet az első mérkőzés egy helyi válogatottal.

Szerencsére azonban Wenger első sajtótájékoztatójára nem kellett sokat várni, ahol újabb információk hangzottak el, főleg a két 'problémás' játékos, Samir Nasri és Cesc Fabregas helyzetével kapcsolatban.

"Úgy számolok, hogy Samir Nasri maradni fog. Spekulációk mindig vannak, de most beszéltem vele, és jelenleg elkötelezett a csapat iránt. Hogy a következő szezonban az Arsenalnál fog-e játszani? A válaszom igen. Hogy hosszabbítani fog-e? Ezt már csak reméni tudom, és ez már nem csak rajtam múlik." - mondta Wenger.

"Cesc pedig imádja a klubot, és remélhetőleg meg fogjuk a helyzetét oldani. Tudom, hogy a barcelonás spekulációk már évek óta mennek, de ezt most az idei évre le kell zárnunk, mert a következő szezonunkra akarunk teljes mértékben koncentrálni. A háttérben történt dolgokról például sohasem beszélek a médiában, de szerencséjükre emiatt több találó szalagcímet is megjelenthettek ezidáig. Ugyanakkor többet már mi se szeretnénk látni." - tette hozzá.

Arséne Wenger végezetül először beszélt nyíltan az Arsenal második igazolásáról, Gervinhóról, akit a mai napon jelenthetnek be végre hivatalosan is, legalábbis ha hihetünk a francia forrásoknak.

"Gervinho a mai napon fogja elkezdeni a munkálatokat a colney-i edzőközpontunkban. Csütörtökön írta alá a szerződéseket, miután visszatért a nyaralásából." - mondta Wenger az Arsenal új szerzeményéről.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

13 éve
Törölt felhasználó
valaki nem tudja esetleg h valahol közvetítik ezeket a meccseket? :D :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
A hülye nemzeti sport szerkesztői a csupán a hír 1 részét fordították le sztem,mert ha az egészet lefordították volna akk nem írnának olyanokat h Fabregas és Nasri is távozik meg h TIM Cahill lesz a kövi igazolásunk.XD :D
13 éve
Törölt felhasználó
Ilyen hírekkel, hogy lehet szidni a mestert ? Engem meglepett, hogy sok mindenről levette a leplet és megnyugtatta, tájékoztatta a szurkolókat! Várakozva várom a szerdai mérkőzést! :D (várakozva várom) fáradt vagyok már ehhez :D
13 éve
Törölt felhasználó
ma egesz nap wengert szidtam es gondolkoztam az arsenalon, erre meghallottam ezt a hirt a radion. a het hire eddig. remelem jo lesz :) meg egy cahill/samba es jovore siman bajnokeselyesek vagyunk
13 éve
Törölt felhasználó
Végre..Nagyon örülök neki:)
Nasri,Cesc maradása is nagyon fontos!
Csak így tovább Wenger! Jó lenne ha Cahill lenne a következő:P

Szólj hozzá