Arséne Wenger megnevezte azt a 23 játékost aki vasárnap elutazik Ázsiába.

A keretből hiányzik sérülés miatt Cesc Fabregas valamint Emmanuel Eboué, továbbá nem utazik a csapattal Gervinho sem, akinek jövőhéten véglegesítik a szerződését, valamint Lukasz Fabianski és Abou Diaby sem.

Meglepetésre (?) nincs ott a keretben a dán csatár Nicklas Bendtner valamint a spanyol portás Manuel Almunia, aki valószínűleg azért marad Angliában, hogy esetleges eligazolásukról tárgyaljanak.

Ott van viszont a keretben a friss igazolás a mindössze 19 éves finn Carl Jenkinson, a japán Ryo Miyaichi - aki az edzések alapján győzte meg a francia szakvezetőt, valamint az a Samir Nasri is, aki egyes sajtóhírek szerint fél lábbal már az Emiratesen kívül van.

Az ágyúsok szerdán a malajziai ligaválogatottal mérkőznek meg, majd Kínába utaznak ahol a Hangzhou Greentown együttesével játszanak felkészülési mérkőzést.

"A Premier League nagyon népszerű Ázsiában, és mi is elég népszerűek vagyunk. Sok játékosom még nem járt ezekben az országokban, így ők is nagyon várják már a kirándulást." - mondta a francia mester a hivatalos oldalnak.

 

Az utazó keret: 

Kapusok: Wojciech Szczesny, Vito Mannone

Védők: Sebastien Squillaci, Johan Djourou, Kieran Gibbs, Carl Jenkinson, Laurent Koscielny, Armand Traore, Thomas Vermaelen, Bacary Sagna

Középpályások: Andrey Arshavin, Theo Walcott, Alex Song, Jack Wilshere, Tomas Rosicky, Denilson, Aaron Ramsey, Emmanuel Frimpong, Samir Nasri

Csatárok: Marouane Chamakh, Ryo Miyaichi, Carlos Vela, Robin van Persie

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

13 éve
Törölt felhasználó
Ericsson! Traoré ritkán kezdett a Juvéban.
13 éve
Törölt felhasználó
Számomra meglepetés nincs, ellenben van 4 játékos, akit szívem szerint csapaton kívül látnék már... ;)
13 éve
Törölt felhasználó
hát sztem wengerel nincs semmibaj mert elégé jó edzö csak az a baj h nincs az az isten ami rá venné h nagy pénzeket mozgason meg az átigazolásoknál :D :)
13 éve
Törölt felhasználó
Walcott:

"We play great football but we might need a bigger squad," said Walcott. "We also need to keep hold of our best players.

"The boss has said that he is going to spend as well and add to the team. That will be crucial.

"I will be very keen to see who comes and goes. As a team last season it was disappointing.

"We need to move that step closer and maybe should have done a lot better in the last stretch.

"There are a lot of teams like Manchester City and Liverpool coming into the frame now. It is not going to be an easy Premier League.

"We need to concentrate on the future and hopefully it is going to be bright for us next season."
13 éve
Törölt felhasználó
Traoréra nem tartott igényt a Juve ? Tudtommal megvásárlási záradékkal ment kölcsönbe a Juvéba! Kezdő volt a zebráknál és nem tudom, hogy nem tartanak rá igényt ?

Szólj hozzá