Gael Clichy a hét elején csatlakozott a Manchester City csapatához, az Arsenal szurkolók bánatára. Mint kiderült, Wenger Gibbs miatt engedte el a franciát, mivel az angol most van abban a korban, amikor folyamatos játékra van szüksége.

Clichynek volt ajánlata többek között a Romatól, valamint a Liverpooltól is, de ő még is City ajánlatát fogadta el. Ugyanakkor, elmondása szerint nem a pénz miatt igazolt az Eastlandsre. A francia továbbá hozzátette, a Liverpool és az Arsenal ajánlata nem sokban különbözött a Cityétől, persze feltehetőeg a City szerződés-ajánlata mégis előnyösebb volt a balbekk számára.

A 26 éves játékos fenntartotta, a Citybe szerződés nagy kihívás, mivel több porondon is harcba szállhat a trófeákért.

Clichy a minap tett nyilatkozatában elmondta, a Roma, valamint a Liverpool ajánlata is vonzó volt, de úgy érezte a Cityvel van a legtöbb esélye trófeákat nyerni.

"A Liverpool ajánlata nagyon komoly volt."

"Többször beszéltem telefonon Damien Comollival."

"Valóban, nagyszerű ajánlat érkezett a Romától is, de én maradni akartam a Premier Leagueben."

"Szeretem itt a labdarúgást, és úgy mindent egybevetve. Továbbá, a Cityénél adott volt az, hogy a Bajnokok Ligájában szerepelhetek. Nem tudom, hogy két szezon elteltével is játszhatok -e majd ott, de a következő szezonban mindenképpen."

"Pénz? A Liverpoolnál is majdnem megkaptam volna azt az összeget, amit a Citynél. A védők bére nem emelkedik sokat."

"Megértem, ha azt hiszik, hogy a pénz miatt távoztam. De ez nem így van."

"A Manchester City egy nagy klub, egy nagy csapat, egy ambiciózus klub, amely azt akarja, hogy a világon az egyik legjobb legyen."

"Elegem volt-e abból, hogy semmit sem nyerek az Arsenallal? Nem. Nem tudhatom, hogy a Citynél mit fogok majd nyerni, és az is megeshet, hogy az Arsenal trófeákat nyer a következő szezonban."

"De azt hiszem a Citynél több esélyem van a trófeák megnyerésére."

"Az Arsenalnál a vége volt számomra frusztráló. A Ligakupa döntő elvesztése után összeomlott a csapat, és márciusra minden sorozatból kiesett."

"Igaz, hogy a City ajánlata későn jött, de nem gondolkodtam sokat rajta."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

13 éve
Törölt felhasználó
Clichy egy büdös áruló.DE GIBBS ZTÖKÉLETESEN PÓTÓLJA MAJD.
13 éve
Törölt felhasználó
És Fabianski ?
am azt senki sem vitatja hogy igazi drukkerek vagyunk. hiszen nap mint nap...-blabla nyálas szöveg -
Én speciel szeretnék már valami garanciát látni arra hogy idén nem veri át wenger a játékosokat és minket. ismét. hiszen akkoriba is vki lenyilatkozta h wenger erősítéseket ígért , de nem tartottat be a szavát. ezért igazolt el.ki emlékszik még rá , hogy mien keserves nyár volt, mikor csak vermaelent igazolta le pedig mindenki több emberre számított. nem szeretném ha az idei is ilyen lenne...
13 éve
Törölt felhasználó
Yaya Ericsson ez így igaz!Azt nem tudjátok ,hogy Bendtner és Almunia miért nem utazik?

Azt hogy ki mekkora drukker azt neten nem mindig lehet kikövetkeztetni!De biztos hogy itt az oldalon sokakban tényleg ágyús szív dobog ;)
13 éve
Törölt felhasználó
"The imminent signing of Lille striker Gervinho has not been completed in time for him to join the party."

Egy érdekes idézet az Arsenal.com-ról. Ez már szinte felér egy hivatalos bejelentéssel, ami még hétfőig biztosan várat magára.

Ma azt olvastam, hogy a Bayern élénken érdeklődik Denílson iránt. Nem tudom, hogy igaz-e vagy sem.
13 éve
Törölt felhasználó
Látom ti a FIFA világában nevelkedtetek és nem tudtok ésszerűen, reálisan gondolkodni! Ha nem játszik akkor szerinted ki a fene fogja megvenni ? Biztosak lehettek benne, hogy számos klub megfigyelője jön ki velünk Ázsiába és figyelni fogják Denilson játékát!

Az ázsiai túra legfontosabb célja az erőnlét megszerzése, Gibbset játszatni és túladni a "selejteken" . Itt nem kell Robint, Songot, Wilsherét játszatni, mert hülyeség!

Szólj hozzá