A francia balbekket már több klubbal is szóba hozták ezen a nyáron, miután arról szóltak a hírek, hogy a játékos elhagyná az Emiratest, mivel új kihívásokra vágyik.

A legkomolyabb érdeklődőnek a Roma csapata számít, jelenleg az olaszok ajánlata a legkedvezőbb az Arsenal számára, jóllehet a Liverpool is érdeklődik, és a hírek szerint a francia játékos maradna Angliában.

Wenger a szezon végezetével már elmondta, hogy egyetlen játékosát sem fogja Premier Leagues csapathoz elengedni, így annak az esélye, hogy Clichy a Liverpoolhoz igazol, nagyon csekély.

Clichy a szezon vége előtt kijelentette, boldog az Arsenalnál, és nem szándékozza elhagyni klubját. Azt viszont senki sem tudja, hogy azóta változott -e a francia véleménye, mivel a jelenlegi híreket eddig - miszerint elszeretné hagyni klubját - nem cáfolta a gall, igaz meg sem erősítette.

Arsene Wenger a mai nap folyamán viszont elmondta, a tárgyalások megkezdődtek a felek között, és hozzátette, meg szeretné tartani honfitárasát.

Megkezdődtek a tárgyalások a Gaellel, és kijelenthetem, hogy megszeretném tartani őt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
Hát eddig nem nagyon nyilatkozott maga Clichy a távozásról, és Wenger arról se hogy megakarja tartani
13 éve
Vik! Telibetaláltad, itt a média nagyon sok szart kavar. Nasri -ügyben, Fabregas-ügyben meg már ismert. És sajna nem csak itt
13 éve
Törölt felhasználó
Lehet, hogy szó nincs arról, hogy Clichy távozni akarna, hiszen a szezon végén elmondta, hogy boldog itt, ahogy a cikkben is le van írva, és azóta nem nyilatkozott erről, de mért is tenné, minden hírt cáfoljon meg? Hülyeség, az újságoknak meg nem szabad hinni! Szóval remélem tényleg marad Clichy!
13 éve
Törölt felhasználó
Arsene! Korai ezt még kijelenteni,egyenlőre talán csak Fábregas maradása ami biztos,a szerződéshosszabbítások még nincsenek szignózva,az igazolásokról pedig nemhogy hivatalos hír,de még konkrétum sem nagyon van.
13 éve
Törölt felhasználó
Wenger eddig nagyonn jó munkát végez egyenlőre úgy néz ki marad nasri,clichy és fabregas is és még a tavaly rosszabbul teljesítő emberek is itt vannak és valószínűleg 2-3 ember már megvan mint új igazolás(alvarez,gervinho,chemberlain)
csak így tovább Arsene!
Go Gunners!!!

Szólj hozzá