Már több hete nem tudni mi lesz Nasri sorsa, de egyre inkább úgy tűnik, a francia váltani akar. A mai napon megjelent egy interjú a középpályással, melyben a jövőjéről kérdezték.

A játékos konkrét választ nem adott, miszerint maradna, vagy menne az Arsenaltól, de a nyilatkozata mégis szemen szúrja az Arsenal drukkereket.

A francia középpályás ugyanis elmondta, számára sohasem a pénz volt a legfontosabb, hanem az, hogy trófeákat nyerjen. A hírek mégis arról szóltak, hogy a pénz az, ami miatt még nem került aláírás az újabb öt éves kontraktusra.

Nasri jelenleg 50.000 €-t keres az Arsenalnál, az új szerződésbe pedig 90.000 €-t foglaltak Wengerék, de Nasri ezt már az első körben visszautasította, ugyanis a hírek szerint a játékos heti 110.000 €-t szeretne keresni az Arsenalnál, ám ezt nem az Arsenal vezetősége érthető módon nem nagyon szeretné megadni a francia válogatott játékosnak.

Tehát, a hírek és Nasri nyilatkozata ellent mondanak egymásnak. Ha Nasri maradni akarna, akkor már rég aláírta volna a papírokat, és nem civakodna ennyit a fizetésen, már ha  civakodik emiatt. A játékos trófeákat szeretne nyerni, és ezért távozhat az Arsenaltól- a legfrissebb hírek szerint.

A pénz soha nem motivált engem.



Mindig labdarúgói szempontból hoztam meg a döntéseket.



Nem akarok egy olyan klubhoz aláírni, ahol azt a focit kell játszanom amit én nem szeretek, és ahova csak a pénz miatt szerződnék.



A bérünk rengeteg. A prioritás számomra az, hogy nagy karriert fussak be, valamint, hogy címeket nyerjek.



Ez minden másnál fontosabb. Tudom, hogy mit jelent a pénz, és, hogy mi annak az értéke.



Ha nem nyersz címeket, akkor nem leszel nevezve az aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy trófeákat nyerjek, mert ez még nem adatott meg a karrieremben, kiéve a 2004-ben megnyert U-17-es Európa bajnokságot.



Mindannyiunknak szüksége van arra, hogy kilépjünk a komfortzónákból, mert fel kell nőnünk és tesztelni kell magunkat.



Még nem nyertem trófeát, de úgy érzem, hogy már felnőttem.



Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és meg szeretném tudni, hogy milyen remek érzés győzni.



Együtt felemelni a trófeát. Ez a szépsége ennek a csapatjátéknak.



Arsene Wenger megígérte játékosainak és a szurkolóknak is a szezon végezetével, hogy erősíteni fog a nyáron. Ennek jele sajnos ezidáig abszolút nem látszik, sőt egészen negatív irányba kezd elmozdulni ez a történet.

A hírek arról szólnak, hogy Gael Clichy már orvosin van a Manchester Citynél, és keddig véglegesítik a francia szerződtetését. Az Arsenal 7 millió €-t kézhez kap + a játékos teljesítményétől függően még 3 milliót kereshet majd a francián az ágyúsok csapata. Ha igazak a hírek.

Cesc Fabregas jövője is kérdéses, még semmi sem biztos vele kapcsolatban, lehet, hogy a jövő szezonban már Spanyolországban rúgja bőrt Cesc, de az is meg eshet, hogy marad piros-fehérben. Jelenleg az utóbbi tűnik valószínűbbnek.

És hát ugye Samir Nasri átigazolása is terítéken van. A franciáért a legkomolyabb érdeklődő a nagy rivális Manchester United, állítólag 28 millió €-t adhatnak a középpályásért. Maga a játékosnak pedig 5 éves szerződést, és 90.000 €-t hetente.

Lehet, hogy még sem a pénz dominál Nasrinál, és tényleg trófeákat akar nyerni?

Mindenesetre Arsene Wenger ismét nagy meglepetést okozhat - negatív értelemben-, és újra átejtheti az Arsenal szurkolóit, ha elengedi Nasrit és Clichyt a két riválishoz. Már pedig utóbbi esetében nagyon valószínű az eligazolás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (26)

13 éve
Törölt felhasználó
Tomek! Azt mondom ,hogy mindig kettőn áll a vásár!
13 éve
Törölt felhasználó
klisi a szitibe nászri a juhnyájtidbe... ki kellene szűrni ezt a sok pénzéhes köcsögöt és aki nem idevaló, azt elzavarni...mert nem azért nem nyert a csapat semmit, mert Wenger volt a pályán, hanem mert 11 ember + a cserék! És leszarom ki mit mond erre, ez a véleményem!
13 éve
Törölt felhasználó
Egyszer Arshavin mesélt erről egy történetet, ami akkor merült fel, amikor megkérdezték, hogy miért nem csókolja meg a címert. Erre ő azt válaszolta, hogy egyszer a Zenit elnöke azt mondta, hogy csak egy játékosa van, aki megcsókolja a címert és a csapat többi tagjától is ugyanezt várja . Namost, a történet iróniája abban rejlik, hogy az a játékos a következő átigazolási időszakban eligazolt.

Szóval véleményem szerint, a címer csókolgatása nem jelent semmit. Csak hirtelen felindulásból, az izgalom hevében egy kényszeres reakció egyes játékosoknál. Ez nem azt jelenti, hogy csak akkor szereti a csapatát, amikor megy a szekér. Biztos vagyok benne, hogy Nasri nagyon hálás a klubnak és boldogan töltene el még egy pár szezont abban az esetben, ha végre azt látná ő is, hogy Wenger és Gazidis akcióba lendül és megerősíti a gárdát. Hiszen akármennyire szeret valaki egy klubbot, ha az a klub nem esélyes trófeák begyűjtésére, akkor bizony minek is pazarolna el még egy évet ott? Teljesen logikus, élete legfontosabb döntése előtt áll és a karrierje szempontjából legjobbnak megítéltre fog esni választása.
13 éve
Törölt felhasználó
Nasrival nekem még nem is lenne bajom, hiszen már elfogadtam, hogy minden focista pénzéhes és/vagy kupákra vágyik. De akkor ne csókolgassa a mez címerét!! Vagy akkor még azt hitte, hogy lesz kupa és emiatt "szerette" annyira az Arsenalt? Mert az azért nagyon gáz. Én nem hiszek a pletykáknak, de biztosra veszem, hogy Nasri menni akar innen és ha nem lett volna ez a bizonyos incidens még nem is haragudnék rá, de így...
13 éve
jah az is igaz....de sztem jól müködne...középen Wilshere-rel és Song-al....

Szólj hozzá