Az Arsenal legendát nevezték ki, a holland óriás ifjúsági csapat menedzserévé januárban és most az első csapathoz küldték segédedzőnek Frank de Boer mellé.

Bergkamp sorra lépegette a fokokat az Ajax ranglétráján, mint játékos, mielőtt az Internazionale-hoz, majd 1995-ben az Arsenal-hoz igazolt, ahol 11 sikeres évet hagyott maga mögött.

A 42 éves ex-Ágyús 2008-ban visszatért egykori klubjához, ahol elkezdte az UEFA edzői gyakornokságot és ezt sikeresen el is végezte.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (68)

13 éve
Törölt felhasználó
A színészkedést elég nehéz lenne belőle kinevelni, hiszen játékának az egyik alapja. A tehetségét természetesen elismerem és látom benne a potenciált, de biztosan nem annyit, mint amennyit a sajtó is említ. Például, az egekig magasztalták azon az említett Libertadores kupa visszavágóján szerzett gólja után, csak az nem tűnt fel senkinek (a sajtóban), hogy az a gól csak egy óriási kapushiba miatt lett gól. Remélem érted mire gondolok.
13 éve
Törölt felhasználó
Igy van meccseket nem néztem ha nem a libertadores kupa vissza vágóját és nem játszott rosszul... Voltak jó megmozdulásai de még fiatal... És sztem kilehetne nevelni belőle ezt a színészkedést.... De hát ez esélytelen hogy mi leigazoljuk..:S Pedig jó játékos lesz sztem... Am van benne valami hogy túl van sztárolva.... De sztem nálunk hiányzik az is hogy valaki önzőbb legyen a többieknél... Ki tudja mit hoz a sors és lehet télleg csak 1 zsákba macska volt annak a csapatnak aki megveszi....
13 éve
Törölt felhasználó
Neymar!? Fabregas esetleges eladásából szerzett pénzből? Óriási baklövés lenne eladni az egyik legjobb játékosunkat, aki köré az egész csapatot felépítettük. Ráadásul nem ilyen Neymar-félékre kellene szórni a pénzt. Egy folyamatosan színlelő, túlsztárolt brazil csodagyerekre. Köszönöm inkább nem kérek belőle. Semmi újat nem nyújtana a csapat számára. Nem csak egy pár Youtube-on található videó után kell megítélni egy játékost. Lefogadom, hogy egy teljes Santos meccset sem láttál még, amin Neymar is szerepelt. Erről ennyit...

UI: Ezzel egyáltalán nem akartalak megsérteni, csak megpróbáltam megmagyarázni miért nem kell ő nekünk.
13 éve
Törölt felhasználó
jó tudnixDDDDDDDDDDDDDDDDDD
am ez nem msn h ilyeneket írj:O
13 éve
Törölt felhasználó
De amit kapunk Fabregasér... :O ugy?!

Szólj hozzá