Az Arsenal egykori középpályása, Ray Parlour ragaszkodik ahhoz, hogy az Ágyúsoknak négy vagy öt játékost kell igazolni ahhoz, hogy a következő szezonban versenyben legyenek a bajnoki címért.

A Sky Sports News-nak beszélve Parlour elmondta, hogy az elvárások nagyon nagyok, miután az elmúlt szezonban a csapat ismét nem nyert semmit, de hozzátette, hogy még csak kevés ment el a nyárból így nem tudja még megfejteni Arsene Wenger átigazolási stratégiáját.

Amikor arról kérdezték, hogy az Arsenalnak hány játékost kellene igazolni, akkor megismételte korábbi kijelentését, miszerint a csapat harmadát ki kellene cserélni ahhoz, hogy versenyben legyen a Manchester Uniteddel, a City-vel, a Liverpoollal és a Chelsea-vel.

Rátérve Cahillre, Parlour azt mondta, hogy tökéletes lenne az Arsenal hátsó alakzatába, de azt mindenkinek meg kell értenie, hogy nagyon drága játékosról van szó, és ez elrettentheti Wengert attól, hogy leigazolja, és keres valaki mást, aki legalább 5 millió fonttal olcsóbb.

Ez egy nagyon kemény nyár lesz a számukra. Az előző szezon után a szurkolók nagyon csalódottak.
Még sok idő van hátra az átigazolási szezonból, ezért engedjék meg, hogy egyenlőre ne kritizáljam őket, és reméljük, hogy van pénz, amit el lehet költeni, de ezt nem tudjuk.
Arsene Wenger folyamatosan azt hangoztatja, hogy 'van pénz, de meg kell találni a megfelelő játékost.'
Úgy gondolom, hogy legalább négy-öt játékos kell ahhoz, hogy fel tudják venni a versenyt a Manchester Uniteddel, aki már vásárolt játékosokat, vagy a Manchester City-vel, aki szintén igazolni fog, de még ott van a Liverpool és a Chelsea is.
Mindig is mondtam, hogy Gary Cahill tökéletes igazolás lenne az Arsenal számára. Azonban ez attól is függ, hogy mennyi pénzért lehet elhozni.
Arsene Wenger azt az elvet követi, hogy ha talál egy ugyanolyan típusú játékost, aki ugyanúgy játszik, de 5 millió fonttal olcsóbb, akkor őt hozza el,és nem a drágább játékost.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (27)

13 éve
Törölt felhasználó
Batti@!

Én is egyetértek SH szavazásai hülyeségek amúgy sem kedvelem azt az oldalt ....

Parlour sok okosságot mondott már(jó értelemben) ki tudja hogy neki van e igaza vagy a Samba pártiaknak? :D
13 éve
Törölt felhasználó
jááááj, SajtosPerec egy Arsenalos oldalon jájjj :gulp: :D
13 éve
Törölt felhasználó
jöjjön mind2 és valameik padozik :D
13 éve
Törölt felhasználó
gooner! elvagy! :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
hát szerintem az én képemen is látni, hogy nem ilyen testalkatú!: http://m.blog.hu/an/anuszbajusz/image/homár.jpg :D :D :D nade igazad van, nani mellett óriásnak néz ki!

Szólj hozzá