Az Arsenal legenda, Ray Parlour halotta a legújabb pletykákat, miszerint az Arsenal érdeklődik Joey Barton iránt, de úgy gondolja, hogy a West Ham játékosa, Scott Parker sokkal ideálisabb lenne Arsene Wenger számára.

"Szükséges van erősítésre a középpályán, és erre Scotty Parker a megfelelő ember."

"Scotty bebizonyította, hogy nemzetközi szinten is jó, és nagy előre lépés lenne neki az Arsenal."

"Megvan benne minden, amire egy középpályásnak szüksége van. Egy keméyn játéksoról van szó, aki végig irányította a West Ham csapatát az előző idényben. Szinte ő maga volt a csapat, mindenképp meg kell őt szerezni."

"Joey Barton se rossz, de ő inkább jobb oldalon játszott a Newcastle színeiben, de most egy olyan játékosra van szüksége a csapatnak, aki tökéletesen illik a gépezetbe a hátvédek előtt."

"Szükség van a tapasztalatára, és már volt több nagyobb klubban is."

Parlour is úgy véli, hogy a pálya szélére szoruló Tottenham csatár, Jermain Defoe jó megoldás lenne az Arsenal számára, különösen, ha a pár évvel ezelőtti formáját hozná.

"Tudom, hogy felvettük a kapcsolatot Jermain Defoe-val, és ez egy jó igazolás lenne."

"Sok variációs lehetőség lenne, ha jönne, és biztos vagyok benne, hogy itt újra elkezdené szállítani a gólokat."

"Nem hiszem, hogy a Tottenham rajongók szeretni fogják, de ez futball manapság."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (77)

13 éve
Törölt felhasználó
ArsenalFanZ! Vela karrierje szempontjából az volt a legjobb döntés, hogy nem engedik el, így normálisan ki tudja pihenni magát és az egész felkészülési időszakot nálunk töltheti el. A következő szezon az utolsó esélye, hogy valamilyen áttörésre utaló jelet mutasson magából, ha nem sikerül számára, akkor új klubbot kell keresnie magának.
13 éve
Törölt felhasználó
Arsenal4 egyetértek veled! Már a sorsolásokon látszik, hogy utálnak minket. Évek óta mindig nehéz ellenfelekkel kezdünk! Wengert utálják az angolok, ennyi. Ne mondja nekem senki, hogy a MU-nak sem adták volna meg azokat a gólokat amiket rúgtunk és érvényes volt pl... Tény, egy szerencsétlen csapat vagyunk, meg kell tanulniuk győzni, küzdeni egymásért, és akkor jönni fognak az eredmények.
13 éve
Törölt felhasználó
Nem értem mér nem engedik el Vela-t :S
13 éve
Törölt felhasználó
13 éve
Törölt felhasználó
OFF: Vela nem lesz ott a Copa Américán-A Mexikóiak szövetségi kapitánya (Luis Fernando Tena) kihirdetett keretében ugyan szerepel a neve de az Arsenal nem engedi el!

Szólj hozzá