Ha az Arsenal a következő szezonban versenyben akar lenni a trófeákért, akkor legkevesebb három játékost igazolni kell Ray Parlour szerint.

Az egykori középpályás a Sky Sports-nak elmondta, hogy a Liga Kupa vereség volt a kulcsmozzanata a csapat szezonjának. Ez egy kiváló esély volt arra, hogy hosszú idő után újra nyerjen valamit az Arsenal.

Parlour szerint az Arsenalnak mindenképpen igazolnia kell egy belső védőt és egy középső középpályást, de ezenkívül még jól jönne egy csatár és egy tapasztalt kapus is.

Parlour hozzátette, hogy az átigazolási piacon aktív lesz a Manchester United és a City, valamint a Liverpool is.

Úgy gondolom, hogy a Liga Kupa nagy kudarc volt nekik, ha megnyerték volna, akkor lenne már egy kupa a vitrinben. Ez volt az a pont, ahol minden rosszra fordult számomra.


Mire lenne szükség?

Egy belső védőre, és egy belső középpályásra, de egy csatár is jöhetne, számomra ezek a legfontosabb pozíciók.
Sőt egy kapus is. Szczesny jól teljesített a szezonban, azonban elkelne a tapasztalat.
Talán négy-öt hely van, ahova igazolni kellene. Érdekes lesz, hogy milyen játékosok lesznek Wenger számára elérhetők, és kikről gondolja úgy, hogy hasznára válnának a csapatnak.
Nagyon kemény nyár lesz. A Manchester City, a Liverpool és talán a Manchester United is megpróbál erősíteni, tehát nagy mozgások várhatóak, de majd meglátjuk, hogy mi lesz.



Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

13 éve
Törölt felhasználó
Már szinte mindenki elmondta a terveit/elképzeléseit, de én sokkal inkább várom már azt, amikor végre Wenger is tenni fog valamit ezért! Remélem jön minimum 2 játékos a csapathoz de 3-4 is jó lenne, főleg ha lesznek távozók is, márpedig lesznek!
13 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy kapus teljesen fölösleges. Szczesnynek ugyan nincs nagy tapasztalata, és a kirúgásai is nagyon ramatyok, de nem ezen ment el a bajnokság, sőt ha nem véd olyan briliásan, akkor még lejjebb lehetnénk.
Van elvileg 50 millió, abból kell venni egy kezdő szintű középső védőt, és egy kezdő csatárt, van Persie mellé. Eladó listára kell tenni mindenféleképpen Bentnert és Rosickyt. Az utóbbit kicsit sajnálom, de hát nagyon sérülékeny és az értéke már csak lefele megy. A középpályán kicsit jobban meg kell erősíteni tapasztalattal, míg a védelmet csere játékossal fölerősíteni, mert szerintem Squillacit gondolkodás nélkül el kell küldeni. A felálást meg 4-4-2-re kell minden féleképpen módosítani, mert egy csatár egyedül nem fog bajnokságot nyerni.

Na, de ezen kár is töprengeni, szerintem Wenger ismét nem fog nagy igazolást csinálni. Elmegy Fabregas és majd vesz helyére egy 25 éves játékost a francia bajnokság valamelyik középcsapatától. Esetleg felhúz 2-3 ifit, majd vesz az ifibe pár 16 évest. :shut:
13 éve
Törölt felhasználó
Már a fél világ tudja mi kell az Arsenalnak!!! Egy kapus leigazolása nem fontos most ,ha jó a védelem az már félsiker egy kapusnak.A fiatal lengyelnek voltak remek védései ,tehetséges és tapasztalatot csak a pályán tud szerezni.Fabianski is sokat fejlődött idén.Remélem hamarosan meglesznek az első igazolások a csapatnál!
13 éve
Törölt felhasználó
pedig jó lett volna... bár meg vagyok elégedve a fiatal lengyellel is..

Szólj hozzá