Samir Nasritól is hangos jelenleg a világsajtó, hiszen a francia még mindig nem írta alá az új szerződését a hosszabbításról, így különféle pletykák terjengnek arról, hogy marad, hanem a nagy riválishoz, a Manchester Unitedhez, vagy az Interhez igazolhat.

Hivatalos információt persze neház szerezni, ám erősen tartják magukat azok az értesülések, hogy Arséne Wenger ezen a hétvégén fog leülni Nasrival és a menedzserével, hogy megbeszéljék a folytatásokat.

Az Independent lap például úgy tudja, hogy Nasri maradni fog az Arsenalnál, de csak a jelenlegi kontraktusa keretein belül, s a jövő nyáron, mind szabadúszó fogja átgondolni a karrierjét. Ez az értesülés pedig egyenesen szembe megy Wenger elképzelésivel, aki a szezon végén közvetlenül azt mondta, hogy nem fogják hagyni, hogy a szerződésük utolsó évébe lévő játékosok átigazolási díj nélkül hagyják ott a klubot.

Nasri azonban nyilatkozott a héten megjelent Arsenal magazinban, amely szöveg nem azt a benyomást kelti, miszerint a francia a küszöbön áll.

"Nem sikerült rosszul a szezonom, de játékosként nehéz egy egész évben a legjobb formában játszani. Természetesen nem akarom, hogy a tavalyi csak egy félszezonos csoda legyen." - mondta Nasri.

"A legjobb szintemen akarok tovább játszani, és olyan szinten akarok konzisztens lenni, mint amilyen a tavalyi szezon elején voltam."

A játékos kitért csapata dicséretére is:

"Ha a tehetséget nézzük, mi voltunk a legjobb csapat a ligában a szezon feléig. A legjobb focit mi játszottuk, és mi voltunk a legjobbak. Csapatként most már tudjuk, hogy mennyi mindent kell tennünk annak érdekében, hogy trófeáket nyerjünk. Ilyen téren rengeteget fejlődtünk." - tette hozzá.

"Ha Arséne még igazol egy pár játékost, biztos vagyok abban, hogy nagyon hamar fogunk valamit nyerni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

13 éve
Törölt felhasználó
Meg attól is függ hova igazolna, mondjuk Wenger mondta hogy semmi pénzért nem adná a MAN UTD.nak :) Remélem nem fog eligazolni
13 éve
Törölt felhasználó
feccnek igaza van, amíg Nasrival kapcs. semmi konkrétumot nem tudunk addig hülyeség szidni, ha netán eligazolna...na akkor lehet:D
13 éve
Törölt felhasználó
Itt egy kis olvasnivaló az első komolyabb igazolásról(persze még nem hivatalos),Gervinho-ról:

http://www.sabotagetimes.com/football-sport/gervinho-could-be-arsenals-new-robert-pires-says-french-scout/
13 éve
Törölt felhasználó
Áh még mindig semmi hivatalos igazolás!!??Megöl ez a kétely!! :D :D
13 éve
Törölt felhasználó
Megnőtt a pofája? Honnan tudod mindennap együtt mentek kondizni vagy kávéztok egyet vagy honnan tudod. Komolyan olyan nyilatkozatokból szürtök le véleményt sokan, amit lehet, hogy nem is ő nyilatkozott és azt sem tudhatod hogy tényleg 110000 fog-e keresni mert nem fogják elmondani.

Szólj hozzá