Bacary Sagna az egyik francia rádióval, az RMC-vel osztotta meg gondolatait a nyaralása, valamint az Arsenal felkészülési szezonja előtt.

A beszélgetés során szóba került a saját, Fabregas, valamint Nasri jövője is, a francia jobb szélső védő ezután Patrice Evra folyamatos provokációját emelte ki az Arsenal ellen, valamint kitért Gervinho érkezésére is.

"A futballban semmi sem biztos, de jelenleg 99%, hogy a jövő szezonban is maradok az Arsenalnál. Ami Samirt illeti, ő jól érzi magát a csapatban, de én nem tudhatom, hogy mi lenne a legjobb a karrierjének. Az tény azonban, hogy az elmúlt szezonban kulcsszerepe volt az Arsenalnál. Remélem, mihamarabb felépül." - mondta Sagna az RMC-nek.

"Összehasonlítva a tavalyi évvel, Cesc most inkább a távozás mellett van, vissza akar térni a szülőhazájába, a nevelőegyesületébe, a családjához. A világ egyik, ha nem a legjobb csapatában szeretne játszani, ami érthető. Ugyanakkor jelenleg még ő az Arsenal csapatkapitánya." - tette hozzá.

Az utóbbi időkben kicsit elharapódzottak Patrice Evra kijelentései az Arsenalt illetően, a francia játékos már nem egyszer nevezte gyerekeknek Wenger játékosait, meglehetősen provokatív és bántó stílusban.

"Ismerem Patrice-t, tudom, hogy szeret ércelődni, s tudom, hogy hajlamos túlzásokba esni. Ugyanakkor tartok attól, hogy igaza van. Bajnoki címeket kell nyernünk, mert csak ezek számítanak egy karrier végén. Ezenkívül az ő szavai mindig motiváló erőként hatnak ránk egy Manchester United elleni rangadó előtt."

Sagna végezetül Gervinhóról beszélt, akiért a legfrissebb hírek szerint az Arsenal a héten indíthatja meg hivatalosan is a rohamokat.

"Igen, hallottam a pletykákról. Úgy vélem, hogy igazán kivételes játékosról van szó, aki nagyon sokat dolgozott a Lille-ben azért, hogy idén bajnokok lehessenek. Szerintem egy nagyon tehetséges játékos, technikailag nagyon jó. Biztos, hogy örömmel látjuk majd az Arsenalban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

13 éve
Törölt felhasználó
ha Sagna haja (is) fekete lenne,komoly gondot okozna megtalálni magát Sagnát a képen 🧀 :D
13 éve
Törölt felhasználó
Sagna egyik ismerőse (Yianni Charalambous) épp most rakta ki ezt a képet Twitterre egy kis szöveggel, melynek lényege annyi, hogy Bac nem adott interjút senkinek és ez az egész hír hazugság:
http://yfrog.com/gzas8bij
13 éve
Törölt felhasználó
Már a csapból is ez folyik komolyan! Esküszöm h a sajtó is Barcelonába szeretné üldözni Cescet, lassan sikerülni fog nekik... Én személy szerint már nagyon unom ezt az egészet!
13 éve
Törölt felhasználó
Adják el Cesc-et és megoldódik minden, nem fog a Barca a nyakukra járni! Olyan 50 millió font körüli összegért el lehetne passzolni.
13 éve
Törölt felhasználó
sagna inkább nyaraljon vagy gyakorolja a beadásokat!!Nem kell itt össze-vissza nyilatkozgatni meg hülyeségeket beszélni.Fabregas és Nasri is marad ez majdnem 100%.Gervinho Bendtner helyére fog érkezni,de van 1 olyan érzésem h Walcott-ot simán ki fogja szorítani.Jó csapat lesz ez jövőre csak legyenek észnél a nyári szünetben,mert az igazán fontos kérdések e 3 hónap alatt is könnyedén eldőlhetnek.

Szólj hozzá