Az elmúlt pár nap az Arsenal háza táján Fabregasról, Nasriról, Clichyről, illetve az érkezők listájáról szól.

Nasri és Clichy-vel kapcsolatban a hosszabításról, illetve annak elakadásáról, Fabregas esetében pedig a Barcelonába való igazolásról szólnak a hírek.

A jelek szerint azonban lezárultak a tárgyalások Nasri ügynöke és Arsene Wenger között, hiszen a hírek szerint a két fél megegyezett a játékos fizetésével kapcsolatban, ami szép és jó, de hátulütője lehet, hogy Fabregas így közelebb került a távozáshoz.

A Barcelona a Spanyolért legutóbb 40 millió fontot ajánlott és Tiago-t, amire Wenger lehet, hogy nem mond nemet a fizetés csökkentése miatt.

Clichyvel kapcsolatban a legfrissebb hírek szerint az Arsenal nem fogadta el a Liverpool 5 millió fontos ajánlatát, ezzel jelezve, hogy még harcban vannak a játékos szerződése meghosszabításáért.

A többi Arsenal játékos háza táján is vannak pletykák, miszerint Bendtner a Shakhtar Donetsk játékosa lesz, Denilson pedig az AS Roma-é.

A lehetséges érkező játékosokról annyit, hogy Willian, és Dougles Costa továbbra is a kiszemeltek között, Sambaval kapcsolatban pedig már csak a Blackburn visszajelzésére várunk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (102)

13 éve
Törölt felhasználó
Oxlade 17 éves szinte már Arsenalos apja is azt akarja hogy ide jöjjön akkor hova menne. (?)
13 éve
Törölt felhasználó
Gibbs mind védekezésben, mind támadásban hasznosabb, mint Clichy. Alapvetően rendelkezik azokkal a képességekkel, amik ahhoz szükségesek, hogy megszilárdítsa a helyét a kezdőben, azonban rendkívül sérülékeny, ami mindenképp aggodalomra adhat okot. Jövő szezonra remélhetőleg Botelho végre megkapja a munkavállalási papírjait, egy jó előszezon után pedig bármi megtörténhet...
13 éve
Törölt felhasználó
"Arsenal have reportedly agreed a deal worth £12m for Alex Oxlade Chamberlain and will announce the signing soon." - (soccernet.com)
13 éve
Törölt felhasználó
off: Ivan Gazidis a hivatalos oldalon megerősítette Wenger szavait, mely szerint nagy mozgolódás lesz a nyáron az Arsenal háza táján. Gazidis szerint érthető a szurkolók csalódottsága, de szerinte a helyzet korántsem katasztrofális, viszont néhány új igazolással, és egyben távozókkal is fel akarják frissíteni az Arsenalt!
13 éve
Törölt felhasználó
ha Clichy el is menne, sztem Gibbs megfelelő pótlása lehetne és angol is. Van még mit tanulnia az igaz, de támadásban a beadásai jóval pontosabbak mint francia kollegájának! Egyébként én szeretem Clichyt, legalább rajta látszik, hogy egész meccsen küzd, mégha nem is mindig jó a teljesítménye.

Szólj hozzá