A 23 éves francia jelenleg tárgyát képezi azoknak spekulációknak, miszerint úton van a Manchester United felé, hogy a két távozó Paul Scholes-t és Owen Hargreaves-t helyettesítse.

És a hétvégén Nasri azt mondta a francia TF1 televíziós csatornának:

 

 "Nem tudom, hogy aláírom-e az új szerződést az Arsenal-nál."

De a volt Ágyús, Groves úgy gondolja, hogy az United érdeklődését, tárgyalási eszközként használja Nasri, hogy ezzel bírja jobb szerződésre Wenger-t, aki tudja, hogy a francia megtartása nagyon fontos a klub jövőjét nézve.

"Azt hiszem, valójában ő a fontosabb most, mint Cesc Fabregas az Arsenal jövőjét tekintve."

"Ha Cesc el akar menni a Barcelona-ba, mert hívják és nem 100 százalékig elhivatott, akkor el kell adni a megfelelő pénz bejövetelével, ami lehet 40 vagy 50 millió font. A befolyó összegből pedig venni kell egy középhátvédet és egy harcias középpályást."

"Samir Nasri briliáns volt a szezonkezdésnél, amikor ő és Jack Wilshere volt a két fő játékos. Azt hiszem 10 vagy 11 gólt lőtt karácsony előtt."

"És amikor Cesc Fabregas visszatért a csapatba, mellette kiszorult balra vagy jobbra."

"Már csak egy év van hátra a szerződéséből, így most vagy elmegy, vagy magasabb fizetést kap, és szerintem biztosítékot akar, hogy a megfelelő poszton játszhat majd a jövőben. Most ez egy katasztrófa politika, ami itt zajlik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

13 éve
Gervinho-tól kb ( persze nem az eligazolást ) ugyanazt várom el mint Adebayortól elhozzuk olcsón Wenger papa a szárnyai alá veszi majd farag belőle egy gólvágót de annyi különbséggel hogy megis tartsuk őt persze ha beválik.... Amugy szerintem sem egy Gervinho lenne a legjobb választás de mivel álltalában nem igazolunk 20 milla körüli vagy feletti játékosokat ezért egy Gervonhonak is örülni kell am kétségtelenűl jó volt a Lille -ben és remélem hogyha idejön itt is hasonló vagy kiemelkedöbb tudást mutat !!! Nasri és szerintem Fabregas is maradni fognak máshól is voltak már fizetési problémák mégis megoldották őket nálunk is így lessz Fabregas meg télen is elmehet nem muszály nekünk most megvállni tőle igaz ő a legnagyobb kedvencem mióta Henry nincs itt de ha nem lessz pár erősítés és a meghatározó játékosok sem úgy állnak hozzá a dolgokhoz ( Nasri , Clichy ) akkór őis menni fog..... majd kiderűl milessz várjuk meg a végét amíg nem jelentenek be semmit hivatalosan addig nemszabad elhinni semmit !!!
13 éve
Törölt felhasználó
Ha Nasri elmegy, és pont a MU-hoz, akkor egy szarrágó!
13 éve
Törölt felhasználó
az Arsenal.com-on van egy Kosi cikk,örülnék ha valaki leforditaná :)
13 éve
Törölt felhasználó
A "következő meccs" pontot frissíthetnétek!

Malaysia XI v Arsenal
Pre-season Friendly
Wednesday, July 13 13:45
13 éve
Törölt felhasználó
Ez az igazolási szezon is érdekes lesz. Remélem Nasri marad, mert ő lehetne a kulcs a sikerekhez. Fabregas szintjét még nem érte el, de ha elengedjük, akkor azt a szintet máshol fogja elérni és ismételten. Szóval ennyit erről. Ha 110-et kér és ebből nem enged, akkor annyit kell neki adni.

Szólj hozzá