Samir Nasri újfent vonakodott egyértelműen kijelenteni maradási szándékát az Arsenallal, sőt, a francia Telefootnak adott nyilatkozatában azt sugallta, mintha a távozás gondolata is megfordult a fejében.

"Nem tudom, hogy aláírom-e a szerződésemet. A tárgyalások jelenleg is zajlanak. Jelenleg még mindig a hátralévő meccseimre koncentrálok, a jövő héten lesz még egy mérkőzésünk Lengyelország ellen, s csak aztán majd ülünk majd le tárgyalni." - mondta Nasri, aki röviden kitért a Manchester United állítólagos érdeklődésére.

"Akarok-e a Manchester Unitedhez menni? Először is, majd meglátom, hogy van-e egyáltalán konkrét és valós ajánlatuk a részükről." - tette hozzá a francia.

Arséne Wenger a héten adott egyik interjújában elismerte, hogy pénzügyi nehézségek merültek fel a Nasri-féle tárgyalásoknál, a Daily Mail szerint a csapat 90 ezer angol fontos heti fizetést akar a játékosnak adni, míg Nasri és a menedzsere 110 ezer fontot szeretne, amely összeg csak Cesc Fabregaséval vetekedne az Arsenal hierarchiáján belül.

Wenger ugyanakkor nyugodtan nyilatkozott, mondatában külön kihangsúlyozta az "apró" szót a pénzügyi problémák minősítésénél, s állítása szerint mindent el fog követni, hogy maradásra bírja játékosát. Azt azonban egyértelműen kizárta, hogy az egyik legnagyobb riválisuknak adná el Nasrit.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (38)

13 éve
Törölt felhasználó
Doris! Persze, most már értelek, az előbbit én értettem félre, bocsi. A mostanihoz: lásd: Hazard. Most hosszabbított, és mégis benne van a pakliban, hogy távozik.
13 éve
Törölt felhasználó
pont azért nem adnak már ilyenkor annyit mint az eredeti ára lenne, mert tudják h az Arsenal van rosszabb pozícióban olyan szempontból h MUSZÁJ eladniuk kevesebb pénzért is akár ha nem akarják h ingyen távozzon, mert 1 évet várni rá azért nem olyan sok és akk ingyen menne, ld. Chamakh
azért szoktak a "kedvesebb" játékosok ilyenkor aláírni a klubjukhoz h ne hozzák őket ilyen sz*r helyzetbe h bármit el kelljen fogadni
13 éve
Törölt felhasználó
Doris!

"lehetne annyi jóindulat benne h aláír akkor is ha el akar menni h a klubon segítsen és lehessen megkérni az árát" - Ahhoz, hogy meg lehessen kérni az árát nem kell aláírnia, mivel élőszerződés köti a klubhoz. Tehát, ha nem hosszabbít most, akkor ez Wenger utolsó lehetősége, hogy még jó pénzt csináljon belőle, ugyanis jövőre már ingyen távozna, mint anno Flamini.
13 éve
Törölt felhasználó
Ha elmegy és pont a MU-ba, akkor 1 f*sz!
13 éve
ez így van sajnos a pénz az úr :S

Szólj hozzá