Helyi értesülések szerint Alex Songot a mai napon kizárták a kameruni válogatottból - három nappal a Szenegál elleni, Afrikai Nemzetek Kupája selejtező-meccs előtt.

A beszámolók szerint az Arsenal játékosa egész egyszerűen nem volt hajlandó kezet fogni a válogatott csapatkapitányával, Samuel Eto'o-val, s ezen az Inter csatára annyira megsértődött, hogy nem volt hajlandó edzeni sem.

A két játékosnak már a múltról is hírhedt a kapcsolatuk, Song eddig a pontig is közel egy évig volt mellőzve a kameruni válogatottból, hasonló okok miatt, mint ami most felmerült.

A válogatott vezetéséről megbízott felelősök ezek után ma úgy döntötték, hogy határozatlan időre felfüggesztik Song tagságát a válogatottban, amely hírt mind a csapat, mind a szurkolók üdvözölték.

Ennek alapján pedig közel sem biztos,hogy Song elutazik a jövő januárra esedékes Afrikai Nemzetek Kupája eseményre.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

13 éve
Törölt felhasználó
Óvoda!
13 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom lehet én tudom rosszul de úgy tudom h menez inkább támadó középpályás és a középpálya közepén szeret játszani nem pedig szélen,mondjuk szélen is tud biztos:) Ki tudja lehet megállná a helyét franciáknak beszokott jönni az angol liga meg főleg az ARSENAL:) de ha onnét indulok ki h a romába nem nyújtott valami nagy teljesítményt...
13 éve
Az RMC jól értesült forrás, szóval még lehet rá esély is. Ménez amúgy szélső, nekünk meg pont az kellene. Clichy helyére meg érkezhetne Baines.
Ugyanakkor úgy vélem AW meg fogja oldani Nasri hosszabbítását.
13 éve
Törölt felhasználó
Az előbb küldte el az egyik haverom ezt a linket: http://www.asroma.hu/index2.html
már csak ez kéne:D kíváncsi vagyok a véleményetekre? szerintem nem lenne jó transfer
amúgy a barca megint bepróbálkozik fabregasért és azt remélik h 25-30 milláért odaadjuk nekik barca:S(N)
13 éve
Törölt felhasználó
Ez kész röhej komolyan :) Jó tudom h egy jó csapatba az egyik legfontosabb a légkör meg h a játékosok jó viszonyt ápoljanak egymással de akkor is nem fog kezet vele és nem hajlandó edzeni??? :D Mi ez valami u10es válogatott??? Attól h még nincsenek a legjobb viszonyba attól még profit mind2 attól még lehet h tudnának játszani:) Mi lesz a következő: ha song nem köszön neki akkor beleugrik egy kútba az Songot lecsukják vagy mi???:) ez hihetetlen
Amúgy az őszintét megvallva nem is bánnám ha nem menne legalább nem kéne 1 vagy 2 hónapig nélkülözni az egyik legjobbunkat!
Arról h min megy a vita az passz? Én úgy tudom h valamikor song is volt kameruni csapatkapitány és most már nem ő hanem Eto'o az lehet ez is...de ez lehet nem így van lehet rosszul tudom... Roger Millanak meg igaza van:P!!!
Go Gunners

Szólj hozzá