Az Arsenal középpályása Henri Lansbury bevallotta, hogy szeretne betörni az Ágyúsok első csapatába a következő szezonban, miután egy félévre kölcsönben a Norwich City csapatát erősítette, akiknek nagy segítségére volt, hogy a csapat feljusson a Premier League-be.

A 20 éves játékos nagyon büszke volt arra, hogy segíthette a Kanárikat a szezon második felében, de Lansbury egyik kívánsága, hogy visszatérve az Emirates-be biztos helyet tudjon kiharcolni magának az Arsenal középpályáján.

"Ki akarom próbálni magam az Arsenal-ban a következő szezonban." mondta.

"Vissza akarok térni, és küzdeni fogok a helyemért. Kész vagyok bebizonyítani, és megmutatni Wenger-nek, hogy készen állok az elsőcsapatra."

Van még egy probléma. A The Sun úgy tudja, hogy Lansbury-nak már csak egy éves szerződése van hátra az Arsenal-nál, és Wenger ultimátumot adott neki, hogy döntsön. Vagy aláírja az új szerződését, vagy átadólistára kerül.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

13 éve
Törölt felhasználó
A kanárik nagyon szimatikus csapat! Évekkel ezelőtt amikor a TCM 2005 volt a "menő", akkor a Norwich-al nyertem meg az angol bajnokságot ;) Emlékszem akkor még Green volt a kapus. Nagyon szimpatikus csapat!
13 éve
Törölt felhasználó
Biztos vagyok benne, hogy Wenger megtud vele egyezni a jövőjével kapcsolatban, a legjobb az lenne, ha Jack-példáját tartaná szem előtt, és hasonló elszántsággal vetné magát bele a következő szezonba. Van benne potenciál, reméljük nem fog elkallódni.
13 éve
Törölt felhasználó
Elég sok meccsét láttam a Norwich-ban, szóval azon meccsek alatt kialakult véleményemet kifejteném róla.
Kölcsönszerződése jól kezdődött, rögtön a kezdőben találta magát, ki is használta a lehetőséget és megerősítette a helyét. Többnyire jobbszélsőként játszott, de előfordult, hogy középső középpályásként is szerepet kapott.
Nem kifejezetten gyors és nem is túl technikás játékos, de a meglátásai, bemozgásai és helyezkedése kifejezetten jó. Néha túlságosan is úgymond a kamerának játszik és a bonyolultabb, de egyben látványosabb passzt vállal be, mely általában kudarcba fullad.
Egy kisebb sérüléséből való visszatérése után csak a cserepadon találta magát.
Elmondása szerint miután felépült a sérülésből, számos betegséget kapott el, így legyengült a szervezete és nem volt képes 90 percet vállalni.
Kölcsönszerződésének utolsó 1 hónapjára visszanyerte régi formáját.
A Norwich szurkolók pozitívan értékelték Lansbury szolgalatát a klubnál és összességében én is csak annyit tudok mondani, hogy egy esélyt mindenképp megérdemel. Túl sok jövőt nem látok a srácban, de egy kis játékidő az első csapatban a legjobbat hozhatja ki belőle.
13 éve
Törölt felhasználó
Lansbury-nak inkább azzal kéne számolnia, hogy az első csapathoz odakerüljön. A kezdő még kicsit messzinek tűnik szerintem.
13 éve
Törölt felhasználó
Wenger nem szarral gurít mostanság ,csapassa így tovább augusztusig 🧀

Szólj hozzá