Az Arsenal egyik legújabb üdvöskéje, Henri Lansbury a minap elárulta, hogy minden erejével azon munkálkodik, hogy a következő szezont már az angol csapat felnőttkeretében kezdje meg.

A 20 éves középpályás a jelenlegi idény végéig a Championshipben szereplő Norwich alakulatát erősíti, s az elmúlt két hétben remek formában van, hiszen mindkét meccsükön betalált, ezzel értékes pontokat mentve csapatának.

Lansbury jó formáját nézegetvén pedig már a napokban felmerült az a felvetés, hogy az angol játékos, aki egy múltbeli angol utánpótlás meccsen kényszerkapusként is kipróbálhatta magát, a következő szezonban már az Arsenal érdemi játékosa is lehet - s ez a játékos célja is.

"Már tavaly is a Championshipben szerepeltem, akkor még a Watfordnál, s úgy érzem, az idei szezont is jó, hogy itt töltöm, a Norwichnél, mert még keményebben kell fejlődnöm, és egyenletes teljesítményt kell nyújtanom."

"Az Arsenal részéről mindig van megfigyelőm a meccseimre, s egyelőre pozitívak a visszajelzések, csupán annyit mondtak, hogy folytassam tovább ezt a szintet."

"Ott akarok lenni az első számú csapatba. Ehhez pedig itt kell bizonyítanom, s akkor remélhetőleg megkapom az esélyt. Persze edzeni is remek velük, de az a célom, hogy ott legyek a csapatukban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

13 éve
Törölt felhasználó
Már most elférne a keretben. Ha a Leyton ellen ő és Ramsey, JET, Frimpong is játszott volna akkor simán megyünk tovább. Ők akarnak bizonyítani nem úgy mint Rosicky. Rosicky-t és Manut a nyáron el kell takarítani innen. Inkább fizessünk csak ne legyenek itt. Rosicky már egyértelműen nem ide való!
13 éve
Törölt felhasználó
Denilsont "simán" kitúrhatja a csapatból! Csak így tovább, és jövőre meglátjuk!
13 éve
Törölt felhasználó
múltkor láttam játszani és olyan labdákat ad,amiknek szeme van :D
jó játékos,mint előttem is leírták jöhet Deni helyére..
13 éve
Törölt felhasználó
már most elcserélném denilsonra :DD
13 éve
Törölt felhasználó
Én is remélem! Nekem az egyik személyes kedvencem a fiatalok közül.

Szólj hozzá