Az Arsenal-t és a Bolton védőjét Gary Cahill-t rengeteg pletyka köti össze, a védő ára pedig 12 és 25 millió font körül mozog, ami attól függ hány klub érdeklődik az angol hátvéd iránt.

A Tottenham és a Man ​​City egyaránt érdeklődik az angol játékos iránt és a Mirror jelentései szerint a Bolton 17 millió fontot kér játékosáért.


De azt is mondják, hogy Arsene Wenger nem fog ennyit adni a Premier League játékosért, ha a külföldi ligákban lehet kapni olcsóbbakat is.

Azt mondta:

 

 "Úgy gondolom egy játékos árát meg kell kérni, mert akkor végez jó munkát a menedzser."

"Angliában, ez kicsit nehezebb, mert az infláció magasabb, mint bárhol máshol. Ha egy játéksoért sok klub áll sorba, akkor az ára mindig megnő."

A közelmúltban az a hír járta, hogy a Blackburn védője Christopher Samba lesz elérhető 12 millió fontért az Ágyúsok célja, de talán Wenger lehet körülnéz külföldön is, hátha talál még olcsóbban játékost.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

13 éve
na én meg azt mondom hogy ma lesz a Lille-PSG meccs és akkor ott megnézzük hogy játszik Gervinho és Sakho!!! :) ;) ma este 9-kor a Digisporton
13 éve
Törölt felhasználó
Angliában, ez kicsit nehezebb, mert az infláció magasabb, mint bárhol máshol. Ha egy játéksoért sok klub áll sorba, akkor az ára mindig megnő.

Ezt a mondatot minden éven legalább 1szer elmondja Wenger.
:D
13 éve
Törölt felhasználó
Cahill vagy Samba lenne a legjobb választás! Cahill-t azért részesíteném némi előnyben, mert angol. Viszont Samba az igazi kőkemény betonhátvéd! Azért 17 millió font tényleg sok érte, mondjuk 12-15 reális lenne. 17-ért majd elviszi a City...
Néhányan istenítik ezt a Sakho gyereket, hogy "ilyen meg olyan jó, 21 évesn csk..." hagyjuk már, szerintem nem ő kell.
Mertesacker? Lehet egy PL középcsapatba jó, de az Arsenalba nem.
Jagielka elég sérülékeny, úgyhogy ott állnánk, ahol a part szakad...
Heitinga? Már messze nem olyan jó, mint anno az Ajaxban...
Verthongen nem lenne rossz, mert hátvéd poszt mellett tud védekező középpályást is játszani.
13 éve
Törölt felhasználó
Azt ne felejtsétek el, hogy az csak egy dolog, hogy a Bolton 17 millió fontot kér... Ez a kiinduló ár, ettől csak több lehet. Amint megkezdődik a "harc" Cahillért, ahol vélhetően a City lesz (lenne) a vetélytársunk, az ár rögtön felugorhat 25 millióra is, ismerve az arabok pénzszórását. Wenger hülye lenne belemenni egy ilyen licitálós "játékba", amit egyértelmű, hogy az arabok nyernének - és persze, hogy ismét Wenger a fukar, meg a szemét, aki nem akarja megerősíteni a csapatot.
13 éve
Törölt felhasználó
Végülis mit vártunk Wenger papától?
Egyértelmű volt, hogy nem fog kifizetni jelentős összeget játékosért és egyértelművé vált, hogy ezek után se fog...
Felállítottam a saját sorrendemet a felmerült nevek alapján

Heitinga---> Pffff, hagyjuk már
Mertesacker-->Baklövés lenne
Jagielka--> Számomra kérdéses
Sakho-->Sztem egy bohóc, de miért ne?
Samba-->Ő jöhetne
Cahill-->Ő lett volna a legjobb választás

U.i.: Fabre! Te minden kommentedben leírod, hogy Sakho jó lenne? Már kezdem unni, miközben olvasom...(nem sértésnek szántam)

Szólj hozzá