Az Arsenal középpályása Samir Nasri egész évben halogatta a szerződésének tárgyalását, ami rengeteg pletyka felröppenését idézte elő, még pedig, hogy az Ágyúsok francia játékosa fontolóra veszi más klubok érdeklődését is, mint a Barcelona, az Internazionale, a Juventus vagy az Ac Milan.

De ma az ügynöke, Alain Migliaccio, kijelentette, hogy a szerződés tárgyalása megkezdődött, és a pletykák, miszerint távozni akarna Nasri alaptalanok.

 

"Hogy érdeklődik-e a Juventus és az Inter Milan? Nem, nincs semmi velük.

"Még élő szerződése van az Arsenal-lal, sőt, megkezdtük az újra tárgyalásokat az időtartamának meghosszabbításáról, ami jelenleg 2012-ben lejár."

Ha Nasri újra aláírja a szerződését, akkor ez egy nagy lökést adhat a következő szezonra, de ha elhagyja a klubot, akkor Wenger kénytelen egy olyan játékos után nézni, aki technikailag megközelíti a franciát. Talán Eden Hazard lehet az.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

13 éve
Törölt felhasználó
Nagyon jó küzd, ott van fejben, gyors és jó a helyzetkihasználása.( ezt a gameiro-s cikkhez akartam)
13 éve
Törölt felhasználó
Maradni fog. Nem tudom el képzelni más csapatban. Ha megtartjuk akkor jövőre egész évben fog olyat nyújtani mint most februárig.( nagyon látszik minden évben, hogy fejlődik)
13 éve
Törölt felhasználó
Az idei szezonban nőtte ki magát egy kiemelkedő játékossá, még a gyengébb tavaszi szezon ellenére is! Mindenképpen meg kell tartanunk, úgy gondolom, hogy Nasri is szereti az Arsenalt, és maradni fog. Az, hogy fizetés emelést akar(nak) érthető, de szerintem az ügynöke mozgatja ezeket a szálakat, s nem feltétlenül Samir "követel".
13 éve
Törölt felhasználó
nagyobb érvágás lenne, mint cesc távozása...

Szólj hozzá